Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto ga ubiste?
Baš jbt kolko smo proklet narod i ljudi...
Eh... trofej je to...Dok se izvadi udica, dok se uslika.... A i zvijer je, jel'....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji seljaci... pustite zvotinju
Sta ce je sad pustiti. Mrtav je jadan. Nadam se da ce ga barem pojesti.
Planski dobro urađeno, u Neumu ima morskih pasa!!! Cijena smještaja u Makarskoj porasle u Neumu nigdje nikog!!! Al modrulj osjeti krv i kilometrima daleko, kažu ako mene lažu lažem i ja vas!!!
Kako nacija koja se zalaze zalaze za ubijanje svih vrsta zmija zali ubijanje morskog psa? Svi zivoti podjednako vrijede bio covjek, morski pas ili zmija...hajde nek neko navede dva razloga zasto ubiti zmije (osim da ujedaju ljude; ujedaju iskljucivo kad se osjete ugrozenim)
Hebale te zmije!!! Koja korist od njih, samo šteta odnosno povrede opasne po život!!!
No comment...🤮
Ulovljen znaci da je ziv. Divljac mozes uloviti ili ustrijeliti, a oni su ovo ubili.
A di su mali tu su i veliki,RiP mali psiću….
Komplet clanak daje netacne info. Modrulj je priobalni morski pas, i ne zivi ni u kakvim dubinama. Po ljude uopste nije opasan, a poredjenje s Velikom Bijelom ajkulom je besmisleno po svim aspektima.
Žao mi je modruljčića al je makar glavu dao za plemenitu stvar i to u vrijeme prvomajskih praznika jer bosancu je guja guja makar ne bila velika bijela psina što insana pregrize ko ćevap pa mu je i modrulj barem teoretskim potencijalom više nego dovoljan da izazove strah od odgrizanja i najveće chundare iz čega bezbeli slijedi da je ovaj mučenik svojom žrtvom za radničku klasu već spustio cijenu ljetovanja u Neumu barem za 20%. Zato, u njegovu čast minuta šutnje i El-Fatiha.
Samo kod nas se modrulj smatra opasnim, nigdje vise. Ne napadaju ljude, pa ni zabunom. A ovo mladunce je trebalo vratiti, kao sto i ja vratih onog prije godinu i kusur.
ovo je bolesno jedan članak spašena maca drugi ubili ribu ili ti ga morskog psa kojem je mjesto u vodi wtf
Cuj modrulj medju najopasnijim vrstama mor. pasa. a naraste do 2 metra max
Beba malenaaaa 😻
Cojek se vise ni okupat ne mere kako treba
Znači ništa od ljetovanja u Neumu,ima pasa tamo,hebi ti to.
Pustite zivotinju.Boze sacuvaj
Zaštićena vrsta. U hrvatskoj su kazne za njegov izlog ogromne. Sigurno sa razlogom