Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt koliko je tehnologija otisla ljudi napravili dvije macke iste e sad kad bi ja tako mogo pravit pare pa to bi bilo genijalno a vi znalci citajte klix a ja odo napravit duple pare i biti milioner cao djecaci
Ovo su produžetci, smak svijeta je trebao već ranije biti.
"i navodiću ih, sigurno, na stranputice, i primamljivaću ih, sigurno, lažnim nadama, i sigurno ću im zapovijediti pa će stoci uši rezati, i sigurno ću im narediti pa će stvorenja Allahova mijenjati!" A onaj ko za zaštitnika šejtana prihvati, a ne Allaha, doista će propasti!" (Kur'an)
Bolje da je tih 50.000 dao u neku organizaciju za zastitu i pomoc ulicnim mačkama i psima....
E jest svijet otisao u lijepu PM
želimo dinosauree