Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamislite na šta je taj čovek spreman za osobu koju voli. Ljudina
Hvala ti na ovom komentaru, i svima koji ovako misle na ovom threadu. Faith in humanity restored -- cak i na suludom Klixu.
Rijetki su ovakvi u stvarnosti, ovo sto se ovdje u komentarima kao od miline i humanosti topi je samo trend drustvenih mreza po kojima smo svi humanisti, dok slika u stvarnosti je mnogo mnogo drugacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hah kakvih sve debila u ovim komentarima ima to je zalosno…
Dze je zakopa pokazi da joj svjecu zapalimo
Zavoli se zivotinja i vise nego dost ljudi
I onda zavrsi na raznju
Nije on nju nosio sto je ranjena nego sto je njegova i sto ima materijalnu vrijednost.
Jeli bila makar ukusna
hahah ma nosi je na ražanj, sta je vamaa
nema pametnija posla
Koliko samo empatije u komentarima od drustva kojeg , u vecini, mrznja prema drugima i drugacijima pokrece, od licemjerstva ovolikog mi se evo na uranak povraca.
“Za sve što ima dušu, a prema cemu pokazemo samilost, za to ćemo biti nagradjeni!” Hadis
I onda ih iz samilosti za kurban bajram ili prvi maj pokoljemo u stotinama hiljada, a otpad i ostatke cusnemo ili u rijeku, ili negdje uz put, da nam oko nase kuce ne smrdi
Ma hajde, nosio ju da meso ne propadne...par humanitarnih slika za klix i ode ovca na ražanj
Ocito nikad nisi bio u Dalmaciji. Jagnjad se kolju i peku da bi od cijelog jagnjeta imao max.6-7 kg pecenja. Ovce i ovnovi se suse za kako mi kazemo kastradinu. Ne starije od 3 godine. Sve ostalo umire od starosti i zivotinja se spaljuje u kafileriji. Niko ne jede ovcu od 15 godina.
Pa normalno da ce nosit, steta 15kg dobrog mesa. Ne mogu da vjerujem koliko idiota ima danas na ovom svijetu, antropomorfiziraju sve. Ova ovca ce na kraju opet zavrsiti kao neciji obrok. To joj je sva svrha. Muka mi je od fake moralista.
HDZ izgubi glasacko tijelo...
zašto mučite tu životinju? jedan rez oštrim nožem i u sekundi sve muke za nju prestaju,ujedno pozovete poznanike i rodbinu na pečenje
Isto tako mislim.
Pa sto je ne prikla, cekali da ugine.