Preslatki Hurricane
54

Prvi put u američkom Supertalentu pobijedio pas, žiri oduševljen: Pametniji je od mene

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Na raznim televizijama emitiraju se brojne emisije u kojima ljudi imaju priliku iskazati svoja umijeća i talente, no ovi showovi brzo dosade jer su većina pobjednika pjevači ili plesači.

Međutim, to se upravo promijenilo jer su pas po imenu Hurricane i njegov vlasnik upravo osvojili glavnu nagradu u američkom Supertalentu.

Adrian Stoica i njegov ljubimac proglašeni su pobjednicima 18. sezone showa i osvojili su nagradu od milion dolara.

Hurricane je ispisao povijest i postao prvi pas koji je trijumfirao u američkom Supertalentu od 2012. godine. Njihova zapanjujuća izvedba nasmijala je publiku i ukrala srca miliona gledatelja.

Pobjeda im nije bila laka jer su u finalnom obračunu imali ozbiljnu konkurenciju - nevjerovatnu mađioničarku Anni DeGuzman i plesnu skupinu Murmuration. Iako je svaki nastup bio fascinantan, ništa nije moglo nadmašiti spektakl koji su pripremili Adrian i njegov psić.

Nastup je započeo kao crno-bijeli film u kojem Stoica razgovara sa svojim redateljem Hurricaneom. Ubrzo je zasvirao zarazni hit "Crazy Little Thing Called Love" grupe Queen, a izvođači su zapanjili sve. Hurricane je izvodila brojne trikove i oduševila i suce i publiku.

Glumica Sofia Vergara bila je toliko očarana njihovim činom da se čak usudila pridružiti dinamičnom dvojcu na pozornici. Dok je Adrian pomagao Sofiji da sjedne, Hurricane je strpljivo držao njegov štap.

Suci su bili u čudu i nisu se mogli prestati smješkati dok su ovacijama ispraćali izvođače.

Heidi Klum je izjavila: "Hurricane je divan, najpametniji pas kojeg sam ikad vidjela. Cijela ova stvar je bila divna." Howie Mandel izrazio je svoje oduševljenje rekavši: "To je bilo nevjerovatno. Nikada nisam vidio ništa slično. Pitao sam se je li Hurricane pametniji od mene."

"On bi trebao biti u filmu ili mjuziklu jer je zvijezda", zaključio je Simon Cowell, koji je poznat po svojim oštrim kritikama.