|

Prošetajte kroz Pionirsku dolinu u Sarajevu kroz galeriju fotografija

Prošetajte kroz Pionirsku dolinu u Sarajevu kroz galeriju fotografija
0
L. K.
20.3.2020. u 12:22
7
komentara
0

dijeljenja
Prošetajte kroz Pionirsku dolinu u Sarajevu kroz galeriju fotografija
Za sve one kojima samoizolacija teško pada, KJKP Park Sarajevo spremio je posebnu galeriju fotografija. Radi se o 22 fotografije koje će vas provesti kroz Pionirsku dolinu i zoo vrt u Sarajevu.
Pionirska dolina i zoo vrt zatvoreni su zbog pandemije koronavirusa, ali svi ljubitelji prirode i životinja mogu uživati u virtuelnom obilasku zelene oaze.

"Sve životinje uživaju sunčajući se i odmarajući poslije posluženih obroka. Važno je da su dobrog zdravstvenog stanja, na snazi su rigorozne mjere zaštite zdravlja i higijene, a svako jutros samo zbog njih i ljubavi prema njima dio uposlenika dolazi kako bi im pripremili potrebne obroke, očistili nastambe i brinuli o njihovom zdravlju", objasnili su iz Pionirske doline.

Posted by KJKP Park Sarajevo on Friday, March 20, 2020

Dodaju kako je Pionirska dolina jutros neobično tiha, dok je prošle godine bila ispunjena dječijom grajom, muzikom i igrom, pozdravljajući tako dolazak najljepšeg godišnjeg doba. No, ističu kako su svjesni situacije i kako se pravila moraju poštovati kako bi se svi maksimalno zaštitili od virusa.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...