Njemačko istraživanje
84
Pas u uredu povećava produktivnost
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko smo mi od tako progresivnih nacina rada u ofisu. Smanjiti satnicu rada kao u Skandinaviji uvesti sahatak pauze pa da vidis produktivnost. A moj ljubimac nek me ceka i nek se raduje kada dodjem kuci, jer i ja sam jos srecniji kada znam da me on ceka doma!
Totalna gl*post, mi imamo jednog, ponekad i dva kera na poslu. Ne znas koji vise smrdi, jos ja fkt volim pse a nemoj mi ga nositi na posao ako neces da ga bar okupas. Ne znam kako ljudi u stanu zive sa takvim smradom (ne mislim na pse da su smrad ali na miris kad ga ne odrzavas)
Ljudski rod opasno tone u bespuća ništavila i destrukcije. Biznis povezan sa psima cvjeta i to je razlog pisanja ovakvih tekstova. Ogroman pritisak se pravi na ljude da nabave psa. Na dzukele se troši kao na dijete, a istovremeno djeca po svijetu gladuju. Hebo vam pas mater!
ebo vam pas muter
i krevetu povećava produktivnost
pogani pas
Aaa kužim, kužim, zato znači Dodik pusti u ured Sejdu i Džafera
inače međedi i psi se nikada nisu slagali
Pas ti moze povecati produktivnost samo ako u uredu rade ovce.
Hahaha ma daj? Ovaj zapad (i sam zivim tuk) je dokaz moralnog dna i iz dana u dan ide u propast po svim segmentima osim ekonomskim (koji nije krucijalan za srecu). P.s. Pitanje vremena je kada cu se vratiti u Bosnu
a šta ako je neko alergičan na pseću dleku, doživi anafilaktički šok i umre? lillahi radziun bi svi vikali pa i vi klixovci bžs šta se sve potura, dobro znate da meleki ne ulaze u prostore tamo gdje borave životinje POGOTOVO PSI
Ne dipr