Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina stvar koju ne smiju zaboraviti vlasnici pasa je da je pas po definiciji domaća životina iz porodice zvijeri. Zapamtite životinja - zvijer. Možeš ga zvati moja beba, smatrati članom porodice, oblačiti mu pulover, spavati s njim u krevetu, dresirati, on ostaje životinja i zvijer, čisti predator. Ko to smetne sa uma prije ili kasnije naći će se u problemu.
Neka džukelama pamperse na vuku,kad ih izvode vani,zaraziše okolinu,korona se najdulje zadržava na psećem izmetu.
9 Stvar koju vlasnici ne smiju da zaborave jesu ona .ovna da pokupe iza paščadi
@Tarabljenje pokupi ako ti smeta :D
Ovo pisao neki kliksov novinar koji mrzi pse pa eto bar da ih ne pustamo sa povodca. Jer se korz cijeli tekst provlaci isti problem. Psi bez povodca. A ja sam isto zna psa na povodoac ali isto tako ima djece koja su za povodca vise nego neciji pas.
Nema vece istine. Samo izadjes na Vilsonovo, do vrela, aleje... Sve se samo kaze