Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu doci do clanova ove grupe? Udomio bih dvoje kucica...
Sve je to lijepo. SAmo, iskreno se nadam da su ovako reaguju i kad vide gladnu osobu na ulici. Cuke su lijepe i treba im pomoci ali isto tako treba znati da su te iste cuke po Sjevernom logoru znaju biti i opasne toliko da postoje podrucja kuda nije prepouceno prolaziti jer cuke znaju i ugristi.
U ovoj vukohebini od drzave svaka fukarra moze nabaviti psa, pritom da ga ne cipuje niti vakcinise, i samim tim moze ga pustiti na ulicu kad god hoce bez ikakvih posljedica, a te posljedice velikog broja pasa na ulicama opet rjesavaju gradjani, umjesto da za vrat uhvate one koji su placeni da to regulisu
Nabave roditelji djeci da im djeca ne dosađuju, tata hoću ćuku, pa kad djeci dojade, neće da ih izvode onda ih negdje na deponiju ili u okolinu grada puste.
Razumijem da je mnogo tuznije i dramaticnije napisati da su napusteni ali nismo budale da ne vidimo da su ovo lutalice rodjene na ulici. Zelim im srecu da se udome, preslatki su
Napustio? Ovo se okotilo medju rusevinama
Potrebno je jos godinu dana da se nakote do te mjere da svak prica o Mostaru. Tad ce se vidjeti kakvo smo rasulo od grada postali.
Nisu životinje krive! One ništa ne znaju! Krivi su vlasnici koje pse ostavljaju bilo gdje.
Sumnjam da ih je napustio , kote se kao ludi . Mostar nikakvog plana se nema i pusta se da po cjele dane i noci lutaju u coporima . Volim pse , ali lutalice izvedite iz naseljeni zona, ili sistemska sterilizacija .