Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj se pas nema razloga bojati necega. On kad nesto zgrijesi ne zna sakriti. Sam ode u kaznu i ceka da mu oprostis. To nije strah. To je krivnja. Psi imaju potrebu da udovolje svom staratelju i da ih on hvali i miluje. Kad nesto pogrijesi jednostavno mu je krivo.
A zašto se onda kaže Lažeš ko pas
blebetanja naucnika ciji temelj nauke je da je sve postalo slucajno, ak je tako onda bi sve bilo nepovezano zbrda zdola i minimalizirano ko sto ovaj dr.Lupetanovic pokusava da dokaze da pas osjeca vecinom strah a ne krivnju, a zivotinjske reakcije su reakcije nekoga tko ima dusu. U njih je Bog usadio razne emocije i instikte koje mi ne mozemo u potpunosti razumjeti..
znaju psi sve, odmah da vam kažem...pas reaguje na energiju vlasnika, njegov ton, ozbiljnost. možete izgovoriti jedan te isti tekst, a pas će različito reagovati ovisno o VAŠOJ iskrenosti, tj. koliko ozbiljno mislite
Clanak za otkaz tzv novinara i tzv urednika, fulili ste profesiju Bgm.