Postao popularan
735

Napušteni mačić s mrljom u obliku mačke osvojilo internet

DP
Printscreen: Twitter/TOKAITRICK_bot
Printscreen: Twitter/TOKAITRICK_bot
Korisnik Twittera odmah se zaljubio u u jednog mačića, pa je podijelio njegove fotografije s cijelim svijetom.

Neodoljivi mačić koji na nosu ima mrlju koja podsjeća na crnu mačku postao je popularan na društvenim mrežama nakon što ga je korisnik Twittera uočio pored puta. Na prvi pogled on je izgledao kao i svi drugi mačići, a onda je primijetio da na nosu ima posebno obilježje, piše Daily Star.

Izdaleka je ova mrlja sličila brkovima, a izbliza se jasno vidi da podsjeća na mačku crne boje.

Korisnik društvene mreže koji je objavio dvije fotografije ovog mačića, a koji piše pod nadimkom TOKAITRICK_bot, kaže da je odmah primijetio da se on razlikuje od ostalih mačaka s kojima je bio u grupi.

Na nosu se jasno vidi silueta mačke s glavom i ušima, što je oduševilo mnogo korisnike Twittera, koji su ispisali više od 100 komentara ispod objavljenih fotografija. Ova objava podijeljena je gotovo 50.000 puta i skupila je više od 96.000 lajkova.

Jedan od korisnika napisao je da ga ovaj mačić podsjeća na Adolfa Hitlera, jer ima brkove koji sliče njegovima, dok je drugi korisnik istaknuo da je on "najnevjerojatnije biće koje je vidio".

Objava je zapravo stara više od dvije godine, a ovaj korisnik Twittera odlučio je na kraju usvojiti ovog mačića i sada redovno objavljuje njegove fotografije, ne prestajući oduševljavati one koji ga prate na spomenutoj društvenoj mreži.

[TWITTER]1229719517825093632[/TWITTER]