Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecina ljudi ovde nije svjesna sta je potrebno da se radi kao astronau/kosmonaut.. a jos zena ima master kao masinski inzinjer..
this video is unavailable
ja bio 7 mjeseci odsutan od kuce i nisam stvarno zene nikakve ni dotakao bio, mada sam imao sansu svaku noc drugu prevrtat kad sam se vratio kuci 3 dana nisam htio nikome rec da sam dosao, samo spavaća soba i opleti ja gore ona dole ona dole ja gore pa sa strane, pa misionarska i t d odovoljio posteno i onda se javio stigao sam krenite mi dolazit na sijelo
@zlatar to je divno. predivno. bas neka si to podjelio sa nama , vecinom kretenima, sa klixa. ovdje mozes uvijek naci prave prijatelj koji ti mogu pruziti podrsku i utjehu.
a zecu se nije obradovala ???