Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
goldendoodle je jedna fantastična pasmina.. odličan mješanac. prije svega pas koji ne gubi dlaku, ne bali, privržen porodici a posebno djeci i izuzetno pametan. pas koji je idealan za ljude koji imaju alergiju na pse, jer kao što rekoh ne gubi dlaku i ne bali. obožava vodu, obožava porodicu i sve bi radio sa vama. jedina mana mu je cijena kada ga kupujete kod ovlaštenog uzgajivača. mogu samo preporučiti. postoje 3 veličine, a isto tako 4-5 različitih generacija hibrida.
antologijska fora iz filma "Glup, gluplji":kako se zove mješanac buldoga i šitcua? BULŠIT 😁
Cuj pudlica i retriver,dobro da je prezivjela to ukrstanje
Sve i razumijem, ali da pratis profil neke zivotinje na ig, poludio je ovaj svijet ocito
Onakav ljepotan zlatni retriver... I kojoj budali je palo na pamet da pari ove dvije pasmine, Bože sačuvaj ovaj svijet od obijesti više ne zna šta da radi, životinje će biti plemenitije od ljudi veoma brzo
Gladnih, ostavljenih, "usoavanih" kerova koliko hoces i ono opet ukrsta vrste da napravi novu ne bil zaradilo vise. Homo sapiens je najveci divljak u ekosistemu.
Tako je ko god kupuje cuke taj podrzava ove majmune sto ukrstaju pse a po cesti i azilu koliko hoces cuka.Licno nikada nebih kupio macu ili cuku samo udomljavanje dolazi u obzir.
Pitanje za vas dvojicu...koliko cuka ili maca trenutno imate kuci udomljenih?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)