Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrainsko govno osvanulo na prtini.Slučajni prolaznici uputili emotivnu poruku o sudbini ukrainskog govneta... Pa dokle više?
Njega je trebalo spasiti i bez rata. Šta će životinje u cirkusu u 21. vijeku
I da ga puste sada u prirodu,uginuo bi vjerovatno jer nije naucio sam traziti hranu,zalosno sta rade od zivotinja...
ojjj tuge mila majko
2006. Bosna i Hercegovina je PRVA na svijetu zakonom zabranila korištenje životinja u cirkusima i predstave koje uključuju životinje.
Ja u Posusju 2009 bio na Talijanskom cirkusu, od Slonova, anakondi, majmuna.. maltretiranje na max. Donili smo mi zakon al smo zaboravili da postoji
Kako to onda da jednom zivotinja iz Laktaša pravi Circus vec decenijam
jos jedan dokaz ljudske luposti...dok je hiljadama djece zarobljeno u nekom ratnom podrucju..hajdmo spasavt medu...sto bi znacilo kako je mala cijena za ljudski zivot
lici mi na Milorada!?
Ne vrijedjaj ovo zivotinju poredjenjem.
kaze njima medo meni je citav zivot cirkus eto malo i vama
Ni medo nije miran kad su rusi u pitanju…