Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedna
ima onaj robot pas on je za stana
Meleci ne ulaze u kuću u kojoj je pas (Buhari, Muslim) Dakle u Islamu, je STROGO zabranjeno držati psa u kući, dok izvan kuće nije grijeh. Iman draga, imaš divno ime lijepog značenja, a ne analiziraš osnovnu stvar kod muslimana. Jel to haram ili je halal!? Jesu li ti Šiimići zabranili, što me ne bi iznenadilo, jer klix, iako ga čitaju 85% Bošnjaci muslimani, NIKADA ne piše vjerske članke. Molim Boga da te uputi na pravi put.
Pas iako mislim da nije za drzanje u stanu, svako neka drzi u svom stanu sta hoce, ali me nervira kad se zovu tatom i mamom pasa
Mislim da nema ljepseg i odanijeg ljubimca od psa, ali mu zaista nije mjesto u kuci. Imam macku, one su same od sebe ciste i kupaju se same, ali dlaka po kuci bude na sve strane kad je vrijeme linjanja. Usisivac ne prestaje raditi. Tu je vec 8 godina, al sam rekla nakon nje, vise nikad u kucu zivotinju. Za razliku od macki, psi smrde htjeli mi priznati ili ne, ma koliko da se kupaju. Ogradjena avlija, kucica i boks po potrebi, naravno uz uslove za zimu, su nesto najljepse za jednog psa
Mislim da je patnja i za pse da zive u stanu , jer su ograniceni . Oni vole da trckaraju , vole slobodu . Meni licno bi bilo zao da ga gledam kako se pati i vrti u krug . Kada bi imala kucu rado bi uzela jednog malog psica , ali stim da bi mu napravila adekvatnu kucicu u dvoristu , tako da i on zivi a ne da se pati .
Vi što tvrdite da psu nije mjesto u kući, nije mu mjesto u VAŠOJ kući. Psu je mjesto u svakoj kući u koju je dobrodošao i šta vas briga šta je u nečijoj kući. A vi što citirate svete knjige, je li mislite da nekog ko ima psa stvarno boli briga šta piše u vašoj svetoj knjizi? Ili mislite da svi treba da žive po pravilima vaše svete knjige bez obzira na vjeru i naciju?
Samo oni koji nevole higijenu mogu drzati psa u kuci. Imao sam jednom i nikad vise. Smrad jos kad prd*e moras izaci iz sopstvene kuce. Prava gospoda imaju posebne prostorije za psa smjestaj sve sto psu treba. A ovi buzdovani nemaju krevet ni za sebe a drzi psa u kuci.
Onaj koji nije spreman tornjaka držati u kući, taj i ne voli tornjake
Potpuno se slažem kolega, tornjak jest pravi za stana, jedini on može odbraniti od provalnika. A ne oni pekinezeri tj. pizdolisci
Stafordi su najidealniji za stan.
Predivno je vidjeti da su komentatori na jedno temi saglasni 😂
Pas je najbolji prijatelj covjeku. Zaboravili ste na pudlice i čivave. To su dvije jako odane vrste vlasniku. A vi veliki muslimani kanite se interneta i klix-a. Muslimani ste samo kada vam odgovara. Fuj.
Muslimani koji blate pljuju i osuđuju sve što im nijepo volji... kakvi ste vi to vijernici? Odakle vam pravo da osuđujete? SAMO JEDAN SUDI VAŠE JE DA SE POKOROVATE A NE DA OSUĐUJETE I SUDITE - to su pravi vijernici a ne turbaši kao većina ovde.
Idealna rasa?? Svaka rasa moze da zivi van kuce tamo gdje pripada, smrdljivo štene I moju kuču ne ulazi..
Psi su za avlije, ne za stana.
Klasični Bošnjo.
Naravno, klasični Bošnjak koji cijeni higijenu i zdravlje.
nijedna stan je mucenje psa pas je avlijska zivotinja oce i on da trckara i zivi
ni jedna Pas nije za stana jedino ako zelis da ti je stan od dlaka i da smrdi onda je pas za stana
svaka rasa ako je vlasnik normalan.
NIJE PSU MIJESTO: U NASEM KREVETU, FOTELJI, ZA STOLOM, KRILU DOK RUCAMO, KAFICU( IZUZEV LJETNE BASTE), NASEM KUPATILU ITD. Mnogo gotivim pse, ali kad odem kod prijatelja cijelog me oblize, budem sav od dlaka itd.ne vidim poentu.
Svim kućnim psima treba omogućiti prirodan način života tj. neograničeno kretanje, trčanje, prirodno linjanje, fiziološke potrebe.. ne samo one ujutro i uveče ili u pampers,.. duša me zaboli kad vidim koliko su ljudi sebični prema tim divnim odanim stvorenjima.