Inteligentne i društvene
234
Jesu li vrane pravi izbor za kućnog ljubimca?
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li novinari kao sto je ovaj, pravi izbor za klix?
Vrane društvene? Jesu al međusobno. Novinar, koji je da je...prvo istrazi malo temu prije nego prevedeš il napišeš članak.
Jesu. Ja imam jednu ispred kuce. Ne navijem je, a ona me budi svako jutro.
Vama su izgleda vrane popile mozak.
Vrana vrani oči ne vadi!
Vrane su lešinari lično sam vidio kako ubijaju mladunče goluba.Nažalost kasno sam stigao.Koliko znam prije su lovci bili u obavezi da prikažu određen broj kljunova vrane.
Jesu, kako nisu! Ne kaze se bez veze da je vrana najbolji covjekov prijatelj
Novinar, molio bih članak o svrakama kao kućnim ljubimcima. Fasciniran sam šnjih :)
Inteligentne iznad svega i brzo uče. Čak i zahtevnije stvari kao kako donijeti baklju na stadion sa lokacije par kilometara dalje. Jednom joj se "pokaže" i nema greške.
Sigurno da jesu...
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
vrana je pravi izbor
Meni dosta jedna vrana u kući neka hvala
kad se to raskokodači u bašti. cijela ta komunikacija na daljinu preko mojih leđa ;)
E puhni israfile