|

Dirljiva poruka britanske emisije koja pronalazi topao dom napuštenim psima

Dirljiva poruka britanske emisije koja pronalazi topao dom napuštenim psima
0
D
DP
21.2.2020. u 22:16
8
komentara
0

dijeljenja
Britanska televizija Channel 4 prošle je godine emitirala prvi serijal emisije The Dog House, koji je pratio dobrotvornu organizaciju Wood Green, iz engleskog područja Cambridgeshirea, na njihovoj misiji da za što više nezbrinutih pasa pronađe topao dom ispunjen ljubavlju.
Sada spremaju i drugu sezonu ovog programa koji nam šalje jednu važnu i dirljivu poruku. Nakon što je emisija emitirana prošle godine, popularnost organizacije Wood Green naglo je skočila. Kako se navodi na njihovoj službenoj internetskoj stranici, program je pokazao javnosti na koji se način udomljavaju nezbrinuti ljubimci.

Svaka od osam epizoda imala je blizu milion gledaoca, koji su imali priliku pratiti tim od 60 ljudi u njihovim naporima da udome ljupke psiće, piše UNILAD.


"Mi zamišljamo svijet u kojem svaki ljubimac ima svoj dom, gdje se brinu o njemu s puno ljubavi. Ponosni smo što smo dobrotvorna organizacija posvećena ljubimcima i što mijenjamo živote i njih i ljudi", saopćili su predstavnici Wood Greena u povodu programa.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...