Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova planeta sa ovim ljudima je spremna za samouništenje jer definitvno smo ušli u nekakav period besmisla i gluposti da jednostavno nema smisla nastavljati dalje
Zato što infektivne/zarazne/prelazne bolesti ne postoje. Zato što psi jedu zdravije, a to što je slabo bio zaražen, zato što je slabo jeo ljudsku nezdravu hranu. Samo onaj ko jede nezdravo može biti zaražen tj može mu preči bolest neka sa bolesnog. A to je nažalost 100% ljudi. Fazon je uhrani i kojoj navici.
@SavjetNaturopate Mozes ti jest organsko i pit zemzem vodu citav zivot opet se mozes zarazit. Pa ne bi postojali doktori da se zdravom hranom sve lijeci.