Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim zahvaliti DR ALABI čovjeku koji mi pomaže popraviti brak i natjerati da me suprug više voli, ako imate bilo kakvih bračnih problema, bolesti, duhovnih problema, problema na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected] ..... Možete mu poslati i Whatsapp / viber s ovim brojem +2349039885856. on je prava osoba koja će vam pomoći oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje
rebound sex sa prodavacicom u pekari
Nakon godinu dana veze i raskinutih zaruka, shvatio sam da sam neke stvari potcjenjivao i da su mi podsvjesno falile u tih godinu dana: Jutarnji mir, nonšalantnost, spontanost, tihu večer bez telefona u ruci, filmsku solo večer, dan za izležavanje itd. Neka, lijepo je imati nekog, ali ne gubiti sebe i gubiti nit sa onim što ste bili prije veze. Onaj ko vas voli, prihvatit će te vaše neke bubice i znat će da je i vama potreban prostor, kao što i njima treba.
Upiši svoj komentar