Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm znači umrijet ću u mladosti od kardiovaskularne bolesti, lošeg imuniteta i u groznim bolovima, a sve to praćeno stresom i neispavanošću.
Odeš doktoru. Recept ti napiše 4×1 na dan. Konzumirati prije jela sa dosta vode. Ide na recept... esencijalna lista bro hehe...
Znam da ću gluposti pročitati al ne mogu da odolim....svaka časst za komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čitajući komentare shvatam da ni perverzija nije za svakoga. Da bi bio perverzan moraš biti i inteligentan, u suprotnom samo si vulgaran.
A neki "pokupe" tuđa razmišljanja pa ih stave u komentar na Klixu da bi izgledali inteligentni. :)
Ja i dalje furam sistem 5/7 hihi
I naravni keca iz 1/1
Nisu uzeli u obzir sex u braku i prije nego stupis u brak. Covjek kad se ozeni gotovo je. Zena ti postane vise jaran. Da mi ga je upoznat koji nakon par godina braka se sexa svaki dan.
Ima i takvih, odmah da te razuvjerim, cak i poslije 10 godina braka. Bitno je ne dopustiti da ne dodje do toga sto rece, treba vatru stalno odrzavati, nek tinja, ako se ugasi dodje do toga sto rece. Da postanu jarani. :-( Ako je apetit isti s obje strane, onda je sve super. ;-)
Pa dobro mozda se koji dan i preskoci, cak ima i dana kad mora da se preskoci, ali je intezivno i to je bitno. I da ako imas nekog pored sebe ko te "izaziva" onda ne izostaje ta zelja, da ti nije do toga. hahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zeno, vadi sise, skidaj gace, hocu da nesto radim za svoje zdravlje
Issssss..čuj dva puta sedmicno :) A onda je bezveze tim muškarcima..moj jedini svaki dan, pa često bude i dva puta u toku dana , a skoru je prešao 40-setu :)
Nije ti jasan komenter, a zbog tebe sam se morao ulogovati :). Koje taj moj jedini? Jeli neki prijatelj, rođak, brat pa ti se hvali kako to on... :) ako to misliš na svog partnera onda ga ti smasti ETO TAKO...:) Tješi se... :)
U ovom kontekstu ne može niti prijatelj, rodjak, brat..Naravno da se radi o mom suprugu koji je seksualno super aktivan :) I vise nego zadovoljna ;)
'Kaze moj jaran da je ovo sve gore sto je napisano istina
jebimo se svi zajedno i skupa za bolju buducnost bez stresa,nesanice,itd.
Jesmo tupavi, kad moramo stalno citat' kako se 'ebe!
Cao Vlado:) Napisem post i hocu da posaljem internet me izbaci.
Ne zamaras me. Meni je stvarno zao sto je sve otislo u pogresnom pravcu. Ali ti si odlucio tako. Odstupio si od Svega onoga zbog cega smo se nas dvoje zakacili, sjecas se o cemu pricam. Promjenio si se, meni nedostaju oni tvoji postovi kojima smo se smijali i po cemu sam te uvijek prepoznavala. Nema vise humora od Vlade. Samo ozbiljnost i ironija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znamo, hva-la 😉
daj link brate da se ne peglam ( kurve u Sarajevu ili okolici )
Gdje ima dobrih kurvi , treba mi da iznenadim frenda za rodendan ... do 100 km
Kod Budnje na Ilidzi!
kakva navika, za neke smisao života
treba samo jeb***
...znam i rado ga se sećam :-D
Imali kakav plenum?