Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su već bili u braku onda je ovo buvljak?
jel ide na vagu
posto kila zenetine
Buvljak na Stupu nedjeljom.,...
Zašto ne?
Kina i Japan su po mnogo čemu izopačeni,unatoč činjenici da su,u nekim stvarima daleko ispred ostatka svijeta,ipak su ljigavi čudaci.
klix postoje vec godinama
Ja mislim da nema stidnije osobe od mene po pitanju zena, mene je toliko sramota bilo da nisam smio pogledat curi u oci😆😆😆.
Ma mene zene uvjek izbjegavale🤣🤣🤣, mislile da sam lud, a ja Introvertna osoba, nisam ni ja znao tada, tek sad vidim po ovim novim terminima sta je sta🤣🤣.
Mozda bi meni ovo pomoglo jedino😁😁😁, ja sam takva persona da nebi prisao zeni kad bi gorilo sve, jedino kako bi mogao naci jest da kazu evo me ja sam ta🤣🤣🤣, doduse i zivot me natjerao, dok se bilo mlade bilo me sramota, slabo posla, para bilo i onda mi bilo glupo i gdje sam mogao, a sad te niko nece i to je to🤣🤣🤣