Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi znak: ima mlohavog malca i žali se na učestale glavobolje 😂
Da bi veza uspjela potrebno je više od zaljubljenosti, zajedničkog razmišljanja o budućnosti i privlačnosti. Zato je život interesantan.
Za ovu malu sam zainterovasam
A djir u novoj Mecki i Samsung S10 kao poklon otkloni sve negativne misli i dvoumljenje da vas ne voli....
Ja jednoj curi poslao poruku na fejsu, zvao je na spoj, treba mi puce "seen" sta bi to moglo znacit ? Je li toliko uzbudjena sto sam se javio pa je pala u nesvjest ?
@JahacMagle, to bi trebalo značit da je vidjela poruku😁
@JahacMagle2019 ili kad kazes hoces cerku ili sina a ona stavi ”seen”
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste kad bismo svi bili isti.
Jjebem ti ja mater, prestani da mi se obracas!!!
malo vam je članak bezveze, zašto bi partner želio upoznati porodicu i prijatelje drugog partnera, možda su mu porodica i prijatelji totalno drugačiji, neće se s njima ebavati i živjeti i na kraju sigurno mu ne treba članak na portalu da bi shvatio da li ga partner voli jer to se odmah osjeti ili jesi ili nisi
Hajde neserte, to sto ne volim da se peljam s njim u javnosti, ne znaci da ga ne volim, volim itekako, nema mi nista gore vidjeti od dvoje idiota koji ne skidaju ruke jedno s drugog u kaficu, degutantno!
Ovo oko veza ispade čitava nauka. Gdje nestade ono krug po gradu, pizza kod Mahira, pa na Zmajevac na uživanje u pogledu?