Ljubav i veze
0
Ženske seksualne fantazije
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ne s...te
bas je cool
sa djevojkom sam sve ovo pa i vise isprobao i moram priznati da je uzivala, a bogami i ja =) tako da prvo probajte pa onda pričajte... a što se tiče \"zapada\".. pa ljudi moji na zapadu se riječ sex nije smjela spomenuti a da vas ne zapale na lomači dok su po istoku paše imale svoje hareme =).. e sad vi kontajte sta se u tim haremima desavalo=) lagani sex prije spavanja? I don\'t think so =) cheers
Pa vi ste stvarno glupi kad ovakve stvari postavljate na portal. Obični ste copy/paste novinari.
almire, slazem se s tobom osim preporucene lirearture...moderna psihologija je daaaavno freuda prevazisla
vrlo dojmljivo...dapace...!!!!!
Samo da se nadopunim na moj post odnosno da navedem pogreske. Buduci da brzo kucam napravio sam par gresaka pa sam umjesto perverzno, napisao preverzno. Do mene je. Nemam vremena a imao sam zelju da objasnim:) Mislim da bi trebalo uvesti opciju brisanja ili editovanja posta.
Ne vidim razloga za takve reakcije. Smisao i svrha ovog clanka je sasvim na mjestu i neopravdano je predmet vaseg negodovanja. Problem seskualne predanosti i seksualnog uzitka kod naseg naroda (pod time mislim na oba spola) je upravo u neupucenosti u ljudsku psihu kada je u pitanju seksualna masta odnosno zelja. Savjetovao bih vam da prvo malo procitate koju literaturu vezanu za pomenutu oblast (internet vri od takvih tema sto strucnih sto nestrucnih) pa onda donosite ovakve sudove. Sigmund Frojd je dao jednu veoma prihvacenu tezu o covjekovoj licnosti i njegovim nagonima, kako seksualnih tako i agresivnih. Ono sto je problem kod vas (mislim na vas sto negodovano reagujete na clanak) je nesposobnost da shvatite da nismo svi isti i da ne tezimo svi istim stvarima. Znaci, kada je seks u pitanju, postoje ogromne razlike medju ljudima i njihovim seksualnim mastama i zeljama. Nekome je nesto preverzno dok je drugome to sasvim normalno i prihvaceno. Naucno dokazana je cinjenica da veliki procenat zena i muskaraca upraznjava \'\'divlji\'\' seks u kojem su prisutni odnosi navedeni u ovom clanku, pa cak i mnogo zesci. Mnogo je zena koje uzivaju i koje se najvise uzbudjuju u podredjenom polozaju tj. kada muskarac dominira nad njima. Ne radi se tu o zelji muskarca da dominira nad zenom u \'\'vasem patrijahalnom\'\' smislu. To je cisto seksualna igra, tj. gluma. Nekada je muskarac podredjen zeni iako je u seksualnoj igri on dominantan nad zenom, odnosno barem se tako cini, jer mnogo je slucajeva gdje muskarci ne zele ovakvu vrstu seksa a zene na to insistiraju pa partner popusti s ciljem da udovolje svom seksualnom partneru jer upravo je obostrani uzitak i zadovoljstvo cilj seksualnog odnosa. Znaci ne donosite sud o necemu ukoliko ne mozete sebe tu pronaci, jer, kao sto sam vec naveo, nismo svi isti. Neko voli biti u ulozi podredjenoga a neko dominantan. Zakljucak: Sve dok oba partnera uzivaju i dok ne rade nista protiv svoje volje, nije preverzno, nije poremeceno niti bolesno. Seksualni odnos, odnosno seksualna igra je mnogo vise od onoga sto ste vi svojim ogranicenim patrijahalnim umom zamislili. Ako bi uspjeli ukloniti te granice i jos k tome naci partnera koji tezi istome kao i vi (nije to tesko, iako se cini da jeste - sve je stvar povjerenja i mogucnosti za opustanjem) okusili bi jednu novu dimenziju seksualnog uzitka. Pozz...
Vi fine hanume očito i nemate fantazije, haram je, zar ne? :) A najdraži su mi ovi što na zapadu žive i oni znaju kako svijet zapadnjački funkcioniše, žene ne maštaju :) A ako maštaju, onda su, neuzubillah, anamo one \"k****\", sramota i napisat\'. Samo bi vi takvi očito cenzuru i na internetu uveli... Ima zemalja gdje to tako fercera, pa ako vam se ne sviđa, IŠ tamo pa da odahnemo dušom.
Mozda bolesne zene imaju ovakvu mastu. Zene sigurno fantaziraju kao i muskarci ali ja licno ne vjerujem da vecina zena ima bolesnu fantaziju kako se ovdje tvrdi. Prije ce biti da su u pitanju burne erotske fantazije nego bolesne manijakalne situacije koje se ovdje navode. Mislim da bi dio clanka u kome se tvrdi da zenu uzbudjuje silovanje trebalo maknuti jer zaista je odvratno i uvredljivo.
boze sacuvaj..ispadose zene najvece k****!!!!
Pa dobro, sto se toliko uzbudjujete? Zakljucci sigurno temeljne na istrazivanjima, i radi se i dalje samo o fantazijama. Fantazija i zelja nisu uvijek sinonimi - moguce je fantazirati o necemu, i uzbudjivati se pri tome, a ne zeljeti da se fantazija ostvari - moc i car jeste u sigurnom mastanju, ne u nesigurnom nemastanju. Shvatate?!
Vidis kak onas truju i sta nam plasiraju. Sarajevo-x.com sramite se ; poceli ste se furati na zapadnjacku politiku u vezi zena i sexa. Slazem se sa ovim komentarima da je ovo glupost ali ovo je svakodnevno trovanje naseg drustva. Zivio sam 10 godina na zapadu i znam sta pricam. Raja oni pokusavaju da nas truju preko ovako nisko plasiranih prica o zeni i seksu! FUJJJ! I ja sam da se ovo makne zato je sve farsa i laz i nema nikakvog istinskog uzitka u ovome.
bolesno do bola, mozda se ucini kojem umobolniku interesantno !
Ovo je definitivno bolesno ako je istina uopce naravno!Znaci zene se lože na silovanja!Bruka.Treba članak maknuti odma ako je moguće dok još neko nije pročitao!!!