Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarci trpe svakakva sranja. Žena se odmah razvodi ako šolja nije spuštena.
@Henry Chinaski jest,vala bas...
O JBO JOJ JA MATER
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A znamo da je zenina sreca uglavnom para puna vreca, sto ce reci da opstanak braka zavisi od ......
@sapacha A fakat mi vas je žao. Mislim, vas, koji to "znate".
@sapacha .....vi koji mislite da zene samo gledaju novac mahom nemate nista drugo za ponuditi.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ženina sreća i mužev novčanik.
ne lete sve zene za parama..nisu sve iste...a ovi koji misle tako vjerovatno imaju krive puteve sa prostim zenama...dovedu je ozeni se snjom i razori mu sve..i onda sve zene iste...sta ima iste..a muskarci sto trpe sranja su sami za to krivi..vjerovatno nemaju muda.. a cim trpi sranja znaci da je doticna dominantnija.. a sto se tice srece slazem se sa istrazivanjima..uzajamno zadovoljstvo...mada ima onih koji strpaju problem u kofer i odu..
A muske ko sta pita. Nekad je bilo obratno pa su brakovi bili stabilni, nije bilo razvoda, a sad kako su feministi napumpali zene da mogu biti nezadovoljne kad god im je ceif - odu same, ne treba im mnogo.
"potrebe žene moraju biti zadovoljene" Ima stara poslovica, juice is not worth the squeeze i to vam ukratko rezimira brak za muskog gledista. Zene, nikad sretne, nikad zadovoljne, naprave od muskarca ono sto na kraju najvise i preziru pa onda odu u tudje dvoriste da vide sta ima nova.
Obratno je.
Starica 4,5. A zena mora osjecati da je njen izabranik najbolji kojeg moze imati i onda je sretna veza. Savjet hajvanima: prva svadja, za koju ne skontas zasto je pocela,okrenes se i odes, zenka ti time govori da zasluzuje boljega.
samo taki i repa... ako to dvoje ne obezbjedis dzaba ti sve
Ko li miluje, milo moje ko li usne te, snene budi ne zaboravi ime moje kada krene da, da te ljubi ........
@gdjica_zlica znaš mene vazda raspjevan a razloga hiljadu ...prvi je da se se stara ekipa rasula poput riže....drago mi je da si se javnula barem na tren ....veliki ti pozdravček iz Krajine ...čuvaj mi se :-)))
Znaci za opstanak braka treba trpit sva srannja od zene
Znaci one latinska: bonus penis pac sin domus
@AhmetVKosaca p.s. penis bonus pax in domus
Malo šovinistički članak a?
zenska posla
Ovakvi članci su kad ne moreš da kenjaš tri dana.
Samo NATO
a muška nesreća