Zajednički život prije braka
0
Žene žele ljubav, muškarci redovniji seks
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji nalazi? Koje istraživanje? Koji uzorak? Koja populacija? Koja metoda? Koji američki istraživači? Reference? Jel to znači da muškarcima ne treba ljubavi? Ili da žene ne žele seks? Nemojte ba ovakvih članaka živi bili. Ima djece koja ovo čitaju, pa će još ovo ozbiljno shvatiti. Ne zaboravite da snosite punu moralnu odgovornost za svaki članak koji objavite. A da ne spominjem da ima i nas, (lafo) načitanih, koji ovo čitamo...
fukushima se cadi od muke a vama je do j.e.b.a.nj.a
zene misle na sve a muskarci samo na jedno
http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o
Mislimo na sex isto ;))))),yup,yup;))))
A misle li žene na BILO šta drugo,osim bacanja para na čizmice,torbice,šminku,nakit,višesatna ispijanja kafa,sa mahalanjem i laprdanjem,i gledanja latino i turskih serija,i \"romantičnih\" filmova???
Komentar ovog kretena od 16.03. u 08: 09 koji se nazvao kako on smatra je njegova umišljenost, ON JE manijak, psihopata, a ovaj portal je dušu dao za NACIONALISTE, MALOUMNE I SEXUALNE MANIJAKE. P a pronađite se bolesni,čast pojedinim osobama koji se slažu samnom.
a eto zene ne zele redovniji sex
Volim kad je treba inkubator mojim jajima :$
Ma suština bračnog života je, samo ga trpat do jaja... svaku noć a po mogućnosti i dan, da joj oči ispadnu ! Evo npr. ja kad joj ga zaćeram ona kaže da joj u želudac udarim koliko je zaboli.
@sax?? (\"fukushima se cadi od muke a vama je do j.e.b.a.nj.a \") Jesu li oni na nas misli ili su se j.e.b.a.l.i. kad nam je tesko bilo? Ne znam odakle ti ideja da napises takav komentar.
glupost bogami...ja se zenim za koji dan...i zelim to iz ljubavi a ne zbog seksa...to istrazivanje su popunile vjerovatno americke k.u.r.ve i retardirane maloumne osobe.....
Volim sex i rago ga se sjećam
I onda je svizac zamotao cokoladu u omot...
opet budalastinje!
@252 misle npr. na s.i.s.u