Iznenađujući rezultati istraživanja
0
Žene u seksu najviše uživaju sa 28 godina, muškarci sa 33
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ja necu nis je.ba.vat do 33, a onda kad navalim da uzivam, ih!!!
Zene mogu da uzivaju samo poslije dobrog shopinga, nije bitno koliko imaju godina. Muskarci uzivaju ne vezano za godine, uvijek raspolozeni... Istrazivanje naucnika iz Sarajeva, opcina Centar.
meni su zene uvijek poslije 20 spremne na sve, samo imam jedan problem ja sam nezasit,a nema te koja se jos nasla da izdrzi cijeli repertoar onoga sto nudim i obicno onda ja nesvrsim a one se nasvrsavaju pravo...sta sada ?
Dzabe me molis lelo,K.U.R.A.C. neces dobiti-NEDAM!!!!
ovo se zove dr.kadjijska naucna disciplina
za ovog sto komentarise onu lelu..frigidan je neko ko ne zeli sex i nema volju za njega tacnije...a ona kaze da nije nikad imala orgazam..moj savijet lela nedaj mu da ga odma stavi prvo dobra predigra i neka nepusta tvoj kl....itic...iz usta i ruku..vjeruj da ces da dozivis sve...sretno ti lela...
Mozda si samo frigidna ili previse nafurana
Jesu te to sil.ov.ali u log.oru pa postao ped.er i ne viđaš ove pi..čke što se same nude :D
ma ja kad ga slozim desnicom sa 24 god, osjecaj kao da imam sex sa 33
Here We Go Again
Nisam vidio pi.č.k.e jos od prije rata..
imam 28 i nikada nisam dozivjela orgazam :( treba mi pravi muskarac da me nauci carima zivota!
ne je*bite vi sa 22 i 23, pa vi ste jos djeca....ostavite nama iskusnim da radimo posao...ja imam 31 godinu, i j*bem sve redom, koja god da, makar i gab.or bila!
uzivo bi ja i sa 23 kad bi ga imo gdje umochiti
hvala ne... pi*ke to su frajeri bez k.rca poput tebe jer vidim da ti je to dobro znan pojam
to je zato jer ti je i pi*ka ostala nedokuciv san