Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno sto se mnogo paznje posvecuje musko zenskim odnosima zar nije pametnije trositi vrijeme na licni razvoj pa biti u boljoj finansijskoj situaciji za pocetak nego visiti na instagramu po cijele Dane gledati tudje profile i od bivsih ogovarati druge zato sto je Tim sto ogovaraju zivot mizeran I biti depresivan radi bivsi iako I dalje od roditelja se traze pare Pa tako do 35 godine
@bosnishtroller malo je 35 povećaj na 55
Hajde da razumem da mozemo biti radoznali. Ne razumem zasto sebe dovoditi u situaciju da saznas nesto sto ce te mozda povrediti ( ako je rastanak bio bolan) tj doci ces mozda do saznanja koja nece biti prijatna za tebe. Kada dodje kraj, prekidas sve, trazis novu osobu.
Ljubomorne zmije 🤦‍♂️😥
Password se brani životom!
Nestane dzavlu posla valjda!!!!🤔
Čim naprave na FB zajednički profil bla bla ...znači da varaju i da nemaju povjerenje jedno u drugo.
@zSU milion posto... ti sa zajedničkim profilima su najgori...
@C.S. pravilo br.1 na FB blokiraj bližnjega svoga hahahaha ( rodbina preko njega samo špijunira s kim piđšeš i konstruiše tvoje veze)...a ako nekome lajkujem pjesmu ne znači da mi se sviđa ona nego pjesma .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemoj mala ne igraj se sa zivotom...🧲🔐
blese, samo sebi štete, muče se i povrijedjuju...
@TuborgNaMozgu ko mu je kriv kad je glupan, prvo što je dao šifru, drugo što se nije dosjetio da promijeni šifru nakon prekida.
smh