Donosite li vi sve odluke u kući?
6
Žene sklone šefovanju odbijaju muškarce
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene nisu normalne, 80% njih..
znaci zato ja nemam momka :/
zene sluze samo da prave pitu i drze kitu... ostali poslovi zdrao...
Ja svojoj curi operem sude, stavim ponekad ves i mozda poneki put odem snjom u soping i ona zadovoljna.. al zato svaku noc :D nemos se bunit kad ga pristavim... uzivancija
Žene šefuju isključivo zato što nemaju pravog muškarca pored sebe- muškarčinu.Kad vidite da žena vodi glavnu riječ u kući to je zato što ima mutavog,nesposobnog čovjeka pored sebe.
žena treba da bude žena, ženstvena, da to pokaže, a ne da ispoljava osobine muškaraca.
Mi smo djeca cirkusa, koji ne prolazi!
Naravno, ovo je belaj modernih brakova. Koliko poznajem tipova da su preuzeli tradicionalne ženske obaveze: pelene, suđe, kuhanje... a žene diriguju budžetom, donose sve moguće i nemoguće odluke....i šta biva u obrnutom sistemu vrijednosti? razvodi, belaji i neredi. Za sve ovo ne treba kriviti žene. Pa one samo rade po osjećaju i diktatu vremena u kojem žive, ali muški bi trebali malo da razmisle i da postave stvari na svoje mjesto.
Te su ba najbolje, to se djeco zove \'izbijanje fursata k**cem\', jašta
Ima mulaca koji ce dopustiti da im zene sefiraju :S
u mene anuma komanduje samo mom ku.cu kako da ga pristavim
mene su uvijek privlacile takve da od pitbula napravim pudlicu
Bore se za svoja seksualna prava, znači žele da svrše i da uživaju u seksu? I to odbija muškarce? HAHAHAHAHA, Sucks, vi ste meni zakon! Posebno ovi tekstovi o ženama i muškarcima, još trunka vam fali da dostignete nivo rubrike Život na B92.
ja bih prije rekla ne treba dozvoliti muskarcima da misle da smo safice treba kao ono sve je po vasem ovo-ono pricati i tako to... a ustvari sve radis po svom i sve je po tvom
drugim riječima - MUŠKARAČE!