Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prostimo, uredu je
zato samo starke treba ganjat
Priblizavam se pedeset i sedmoj godinia a jos nemam seksualnu zrelost.
Ja imam 22 god, djevojka 19 ne odvajamo se jedno od drugog kad se vidimo.. Ne ustajemo iz kreveta, po vasem treba ona da prozivi jos jedan zivot da bi bila sexualno zrela.. HOW YES NO !!! ŽABARI JEDNI PODMUKLI.. eto tako
NAJBOLJE SU U TIM GODINAMA. TAČNO ZNAJU ŠTA HOĆE.
jos malo i eto me na vrhuncu :D jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cant\'t wait :D hahahahhahahahha
sa 8 godina prvo je staviš u krevet pa joj pričaš bajke sa 18 godina prvo joj pričaš bajke pa je onda staviš u krevet sa 28 godina ne moraš da pričaš nikakve bajke sa 38 godina ona tebi priča bajke da te stavi u krevet sa 48 godina pričaš joj bajke da bi izbjegao krevet 21 58 godina niko više nevjeruje u bajke
Ovo ne važi za bošnjakinje,njihove vagine su najskuplje na svijetu......
Bravo g l u p a n i lajkujte komentar ovom C E T N I K U ! Kao prvo to nije istina, imam komsinicu 45 godina prava milfaca, ista Lisa Ann :) Kao drugo, lako je zapadnjackim zenama (citaj k u r a v a m a) koje napreduju u karijeri davanjem ckapi, dok se neke zene kod nas bore za zivot, da nahrane djecu i obitelj. Nezahvalna G A M A D, kako vi sudite drugima tako ce i B o g vama na sudnjem danu.
Na seksualnu zelji, i bilo koju drugu najvise utice samopouzdanje. To ne dolazi nuzno sa godinama.
sta je sa ovom mojom iscjedime a nema ni 20
Hebi, hebi dok si mlad, kad ostaris nemas kad! Хеви, хеви док си млад, кад остариш немаш кад!
Ljubav mog zivota moj momak mi je oduzeo nevinost i stariji je od mene i jako iskusan. To mi se svidja pravo , extra mi je u krevetu i nadam se da sam i ja njemu dobra i ako sam usla u vezu nevina hihi.
Slatke male maloletnice ;) mmm
Zar se Muslimanke j.ebu
kad god hoces ljubavi, dodji do mene da te probijem ;)
Ja imam želju od 17. pa se još nisam sexala. Kada ću?