Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me je nasikirao ovaj clanak hahahaha
HAJMO SAD SKINITE SE SVI DO PASA I DIRAJ TE SE !
nema ona pojma,u Bosni,a bogami i u Hercegovini svi muškarci su savršeni,samo ih treba izvući iz kafane,kladionice i prešutiti koji degenjek
meni je ovo glupo ja kazem za momke djaba ti brate plocice na stomaku,ako nemas skelu u glavi,sta ce mi lik koji ce bit samo fasada,e tako je vjerovatno i sa nama zenama,odnosno curama..uspjesan si kad ostvaris rezultat i na poslovnom i porodicnom planu,tj kad imas posao,karijeru ali i porodicu,sa kojom ces da podjelis sve sto je dobro,sve sto je lijepo,ali da ih imas i kao podrsku onda kad krene lose:)))
@mee Slazem se, uspjesne zene mogu da biraju. Naravno, takve zene i ne zele brak, jer sta ce im djeca,porodica kad imaju provod, novac,sta pozele.Traze partnera koji slicno razmislja i zeli. Medjutim takvih zena je mozda 5%!!! A sta je sa BIOLOSKIM SATOM :)))) do 30-te koja zeli porodicu ta je i stvorila sve,ima karijeru ali i djecu. Ja sebe svrstavam u uspjesne muskarce a daleko sam ispod 30-te, medjutim sigurno necu sa 35 glumiti Clooney-a i provoditi se. Do tada zelim porodicu... jer sta ti sve pare i karijera znaci ako ne mozes to sa voljenom osobom podijeliti...
@boss\'s komentar : \"Muskarac, u 30-tim , koji je uspjesan,ima karijeru i sve sto ide uz to sigurno nije ocajan da se zeni :))) taj ce uvijek moci da bira\" To vazi i za uspjesne zene, lijepe, pametne, sa karijerom, parama....i ona ce uvijek moci da bira, mada njima nije ni cilj udaja kad vec sve imaju i mogu same. Za provod uvijek ima lijepih muskaraca, od 20 do 50, (mozda ne Balkanaca, oni su rijetko lijepi, uspjesni, itd.). @jako dobro, upravu si, nema nista jadnije od muskaraca u 30tim, ma i u 20tim, koji lete da se ozene a niko ih nece, jaoooo grozno i tako naporno!! a djevojkama bih preporucila, sta vas briga uzivajte u zivotu! nedajte nitko da vas podcijenjuje i pravi budalom.
meni je ovo odlican clanak. sex & the city , razno raznli holivudksi filmovi , serije su puno glupih clanaka kako i u 35 trebas traziti \"\'cause you can\'t settle for less\". \"zaluzujes full package\". A u stvari full package ne postoji jer uvijek nekom nesto fali. zaista danas cure previse biraju.
Muskarac, u 30-tim , koji je uspjesan,ima karijeru i sve sto ide uz to sigurno nije ocajan da se zeni :))) taj ce uvijek moci da bira.Problem je sto takav muskarac nije ocajan da se zeni,jer koju god da izabere, sigurno ce je usreciti :))) a cekaju u redu sve takvog frajera-nesto kao princ na bijelom konju :D
zene u 40im ali dobrodrzece su bas idealne... Pametnije, iskusnije, prefinjenije...Ne govorim o onim baba tipovima koje su babe vec i u 20im...
@boss- procitaj moj nick do kraja. btw. ako je ista jadnije od zene u 3O-ima ocajne da se uda, to je muskarac u 3o-ima ocajan da se ozeni. hahaha
@Boss ma mozete djavola, u 30tim vi imate vec bore, stomacine od piva, celavite......sta vise reci!
@jako dobro mislim da si ti u kriticnom stadiju :))) preporuka se vise odnosi na tebe :D mi muski mozemo da biramo iposlije 30-te :)
@tantpy-thumb up! ha ha ha seriously: preporucujem i muskarcima od preko 30 da ne birkaju previse, i da se ne boje pametnih i sposobnih zena (kad vec sami nisu takvi)
Mozda je naslov trebao bit \"Zene shvatite da niste vise tolike mačke sad u 30-ima\". samim time imaju i manje izbora. neki se muskarci požene a veci su atraktivinije one u 20-ima. S time se treba jednostavno pomirit.
Ateisti postaju tako izgubljeni i bezorjentisani da vise neznas kkvu ce glupost izvaliti. Svake sedmice mozes vidjeti jednog \"eksperta\" sa nekakvim idejama i pokajnickim uzdasima kao ova gora. Sljedece sedmice ovo ce biti zaboravljeno i bice neko \"novo istrazivanje\" tzv. eksperata. A jedini cilj je napraviti pompu i prodati knjigu ili oglas. Naravno, briga o zeni se podrazumjeva, podvuceno i podebljano.