Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je debel i bez para, onda je krmak, a kad je debel i pun ko brod, onda je medo mali slatki i medeni! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
sve je istina..bravo majtsore za komentar... :D
FRLJO, ti si majstor, svaka ti čast i dubok naklon :)
Majstore svaka ti cast, dugo nisam procitao bolji komentar
kazu da sve veci broj bosnjakinja u r.s,uzima za mu.z.eve srbe i hrvate,a oni ne izgledaju detinjasto,oni imaju visak muskih hormona,...sve zavisi od cavki
jojj majko moja da mi je samo znat koji naucnici vrse ovakva istrazivanja,eheheeh,vidi ovog na slici tugo i zalosti,ehehehehe,..meni je fazon kad momak ide sa treninga onako sav lezeran,dobra trenerka i patike i ono bukvalno vuce torbu,jer je preumoran,e bas mi se takvi svidjaju,jos ako je rukometas,u jojjjjj,...ma oni su najbolji momci:))))))))
ili su ove djevojke napusene ili ni same ne znaju sta hoce
normalno da me vise privlace misicavi i pritom naizgled neosvojivi muskarci...sta ce mi neki streber,mrsav i sa bradom koji jos place kad stigne!
@ frljo - Da idem na Facebook napravio bih ti Fan Page, naš medo mali slatki i medeni :)
Ti si meni gigant, majke mi. Oplakah. :D
slazem se postalo je vecinom tako, ali i dalje nisu sve zene takve, isto kao sto ni muskarci nisu isti:)
Žene traže nabildanog mršavog momka koji je pun ko brod i koji je neuredonost doveo do savršenstva i gdje je rutav taman toliko da ne bocka a da izgleda cupavo, te da je mag u svim poslovima i da se u sve petlja samo onda kad je zeni mrsko, da je bez emocija i da povremeno se rasplace kad to situacija nalaze ali da pokaze svoj karakter i stabilnost, i na kraju da zna sta hoce al da je totalno disfunkcionalan jer je to simpa, da sve od prve uradi al s dozom seprtljavosti bez greske, da je spontan i proracunat i da zivi od danas do sutra al da ima viziju za buducnost, te da ne gleda sportove al da zna sve i bude strastven navijac al kad to zeni odgovara, da ne zna da kuha, ali kad je zeni mrsko da se raskuha izprve ko najveci kuhari... i sve to kad zadovolji jedno musko - opet ce zensko reci, nije to to, fali mi nesto! sve se svodi na, kad je debel i bez para, onda je krmak, a kad je debel i pun ko brod, onda je medo mali slatki i medeni! Eto, to zene vole jedino kod muskaraca!
ja bi se od svog razvela da pocne plakati uz neki film..:))))
Zene privlace muskarci koji imaju pare
Hahaha ... svaka čast! :) Fakat žensko ne zna šta hoće!