Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalno nazovu frendicu, satro joj se izjadaju i onda zajasu prvog na kojeg nalete. Tako mi muskarci radimo samo sto se ne jadamo nikome, radimo to u tisini.
da imas sestru ne bi tako pisao, ali ima istine puno je takvih
Mene kad je dećko ostavijo, bubala sam se skim sam stigla, od konduktera, preko konobara pa sve do smetljara. Kod jednog od smetljara je bijo toliko velik da od anusnih bolova nisam mogla sjesti heftu dana. I tako sam dećka prebolila. Ah da, sada sam sretno udata za jednog od tih konobara.
Ma zene uopšte ne pate,večina žena današnjih nevoli svog partnera več pati za nekim drugim
Živa istina.
poslije mene srca se ne mogu izlijeciti
Sine, slusaj mene, ja sam ti doktor za te ljubavne probleme, prvo se dobro isplaces, bas dobro, k`o dete. I onda kreces a deprozepamom: dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak, na svakih 6 sati; znaci, pijes-pisas, pijes-pisas 4 nedelje; i puno tecnosti, to je stvarno vazno. I pete nedelje pocinje stvar da se lomi, ili se obesis, il` nastavis dalje… Ako resis da zivis, dva vinjaka, jedan deprozepam, na svaka 3 sata, na svaka. I posle 15 godina ti bude bolje.
Nema tu lijeka, barem s moje muške strane. Bio sam sa djevojkom prije pet godina, i dan danas je ostala neprežaljena. S kojom god drugom da sam izašao, nije to to.
haha je*u se nakon par dana vec dok se muskarac ubija par mjeseci minimum
Klin se klinom izbija
Prelezis ljubav dok si mali, svaki put poslije je sve lakse i lakse
jos jedan clanak o promovisanju ku.rva.luka
Nakon veze belegija od 25cm
Jednostavan je nacin, ne budete u vezi, uvijek postoji rjesenje
djeco, kad vec toliko zelite curu i da ste zauzeti, budite spremni na jednu logicnu anomaliju: Uvijek ste vi krivi ma o cemu bila rijec.
Majka je jedina zena u zivotu vrijedna paznje i ljubavi.
Ovo je gluplje od Cosmopolitan magazina. Klix vrijeme je da date otkaz pojedinim "novinarima".
Eckhart Tolle ima odgovore na te i sve druge probleme. Moć sadašnjeg trenutka: 'ni izbjegavanje odnosa u pokušaju da se izbjegne bolne predstavlja rješenje. Bol je tu u svakom slučaju. Veća je verovatnoća da će vas tri neuspele veze u isto toliko godina naterati da se osvjestite, nego tri godine provedene na pustom ostrvu ili unutar četiri zida vaše sobe. Ali ako biste mogli da une­sete intenzivno prisustvo u svoju samoću, to bi također moglo da vam pomogne.'
Ja dok sam bio momak, vazda sam vrtio sa 3. Tako i damama preporučujem, bez puno sexa u vezi, ako misle ozbiljnu vezu,bez bolovanja za tim nekim, ima vazda alternativa 😉 Desavalo mi se da treba ludi i boluje za tim nekim, a samnom u krevetu...
Kako nece bolovati ako se taslacila prije tebe sa 5icom