Trebaju vremena da se pripreme
20
Žene ne vole spontanost i iznenađenja
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pitanje Ništa prijatelju islod 18-20 cm!
S.e.r.e.m se na autora ovog clanka :)
...moja hanuma nije to voljela, tako da sam se ustvari ja iznenadio kad sam jedan dan (zamislite) izašao nakratko sa klix-a i vidio/s\'vatio da mi hanume nema u kući...nije se više ni vratila :)
Jesi to opet sebi like-ovao komentar???
...do sada bi da vole...
Evo ja imam konkretno pitanje za zene:Jel vam dovoljno 15 cm??
oj što vi insana možete zaje.b.at ovim vijestima...
Kako me nerviraju ovi \"strucni\" clanci, istrazivanja i slicno, u kojima se generalizira: sve zene su iste i svi muskarci su isti! Ja evo, volim spontanost i iznenadjenja...svako ko ima imalo pameti ce pitati ono drugo sta zeli i kako se osjeca, umjesto da se vodi po ovim \"potvrdjenim\" cinjenicama i savjetima.
Žene vole samo dobar_q.u.r.a.c_i mirna Bosna. Dal joj ga umočio spontano ili planski bitno je da joj _k.l.i.t.o.r.i.s_ stimulišeš dok ne stane vriska,cika..