Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovaj sax, od kad citam vase savjete o sexu, zena mi sve cesce spava kod komsije!
kad ste levati meni moja neda da navucem gumicu hehehhe a ne pije ni ona ova njasra ako se omakne bice iz ljubavi ko ga j.e.b.e nek je zivo i zdravo
U zivotu nisam popila pilulu ,niti cu.Ima oho nacina da dodjemo dokraja na obostrano zadovoljstvo.Sve same gluposti ,mrzim kondom.
Ništa prije braka! Lijepi i čisti islam, ne zabranjuje se bezveze sex prije braka, pa fino u braku nemaš potrebe ni za pilulama ni za kondomom.
kakav naslov! pilule se, koliko ja znam, ne piju
rado bih ovdje ispricala svoju pricu kao nauk svim zenama, ali nije mjesto ako cete me poslusati, ko pije odmah neka stane sa tim, ako ne zelite ocekujte najgore
žene smrde
Zar trebas biti doktor? Omg, ne vjerujem!! Nemoj mi samo reci da ih gutas?? A nisi se informisala prethodno?? Reci cu ti da je moja rodica za malo preko glave zbog njih otisla, a ti se raspitaj dalje!
a vi sto komentarisete sta pilule mogu uraditi zdravlju ste doktori ili?
hahah ti si vidio pi.co.ku jednom moro si da platis i da stavis kondom, al tebi i to dosta da se hvalis da si vidio pi.coku kako ti velis. e sine veze ti nemas @feministicka u pravu si hava one ce se kljukat go.v.ni.m.a samo da ne zatrudne danas su zene gnoj obicni cast izuzecima
a ti bi radije primio std od \"nasih\" iz.je.banih studentica jel? nisi ti pi.co.ke u zivotu vidio
Zene ne uzimajte pilule one ce sigurno (mozda ne odmah ali nekada hoce 100% ugroziti vase zdravlje) jer ometate prirodan proces organizma. Posebno se nije igrati sa hormonima. Mozete nanijeti nenadoknadivu stetu djeci kada odlucite da cete ih prestati koristiti. Doktori ih preporucuju jer su u dilu sa farmaceutima, farmaceuti zarade na prodaji pilula, a doktori na bolescinama.
ma nisu normalne
Pilule su zlo, mijenjate rad svojih hormona, i samim time nije cudno da danas svakim danom imamo sve vise i vise bolesti, kao sto su razne vrste raka.. Kondom! Pa sta bude nek bude..
Super stvar su ove pilule, ali bih preporučila ženama da se ne igraju. Naime, mora se prvo otići ginekologu da utvrdi koje pilule žena treba da koristi, jer ima više vrsta pilula. Ne može i ne treba se to uzimati na svoju ruku jer hormoni nisu šala. A kad se jednom počnu koristiti.. Bilo kad i bilo gdje bez brige i sekiracije ;)
Ne serite vise o ovim NJAUČNIM studijama copy/paste vam opcije