Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da vas se i ovdje plaše bagro panislamistička pa sklanjaju sličice od kojih se postačima diže. Š\'o se mene tiče, svi bi vi u Imigracioni centar s vašim dragim Abu Hamzom. A š\'o se tiče posta,hehee, nije teško ocijeniti da recimo tvoj današnji post ne vrijedi. Ne moram pitat Njega za to.
@krst glup si do bola... slika je promijenjena majmune neinformisani... vidim citas o islamu je li se to kultrno uzdizes ili ti treba para vehabijskih pa bi da se \"prekrstis na islam\"???? ti ces nekome govoriti kada izgubi post a kada ne... da imas imalo pameti i vjere u bilo kojeg Boga znao bi da je On taj koji govori je li post dzaba ili ne...
Hebo vas vise Ramazan.. Pun mi je ku*** muslimana i vasih retardiranih obicaja.. Svi jabuku u usta i povez preko ociju i postite. PUSTITE LJUDE DA ZIVE! DOSTA JE VISE NAMETANJA!
A što se to ovdje vidi bagro džamijska? Da bilo što znate o Islamu, o jajare primitivne i gnusne, znali bi da se abdest ne gubi dizanjem kite, već samo ako ste nešto iz nje šicnuli. Nemojte ni posjećivati ovu stranicu nejebice balijske. Prestanite moralizirati drugima ako Boga znate. Ako postite, džab vam je post bagro!
u potpunosti se slazem sa etikom.. a u zadnje vrijeme izgleda samo papci ostavljaju komentare, i njima je nebitno kao je tema samo nek oni budu \"ludi\" i pljuju po bilo cemu i po bilo kome... bas su isfrustrirani sigurno nemajju nista svoje da bi se pohvalili pa dodju malo na sarajevo-x i kake...
Evo neko postavio na \"samoseks.com\" slike iz osamdesetih,vidi se Lepa Brena bez gacica i brusa. Napomena,za one koji smeju gledati!
Nije stvar u slici, stvar je u samim vama i vasim mislima. Ili cete jos reci, da je dijete krivo sto je silovano od strane pedofila.
Konjino jedna kakve veze sa ramazanom ima sex kad ce vise ovi mutavci vijerski da se ostave interneta i fate dzamije ili crkve konjine jedne mani te se politike i namecanja vasi pravila majmunski koji su stari 2000 godina.
Ako primetite,ova cupi ima facu kao Neda Arneric dok je bila mlada. Ja mislim da je teorija definitivno na mestu. Ove curice nizeg rasta je lakse zadovoljiti,osim ako nisi chamiga!Kunta Kinte.
Licemjeri moji... Vi i vas ramazan.. Eto Bog ne gleda sta radite ovih 11 mjeseci, nego samo sada..za vrijeme ramazana// Zarl fakat mislite da je Bog bleso pa vas ne vidi, vjernici moji veliki..?? Mrzim sve extremne vjernike, jer bas oni su najveci licemjeri.. Bilo koje vjeroispovjesti!!! Malo poena da se zaradi za vrijeme ramazana?? I don\'t think sooooooooooo :)))
Hehe.. Najači su ovi debosi koje slika žene, koja ne mora biti nešto posebno erotična, podsjeti na ef. Cerića :D Kakvi umovi, kakva mašta! :P
ajde ne ser_ite kreteni.
U pravu si fakat Redakcija uredno cenzurira komentare, ali ne ove koji \"vrijeđaju\" vjeru. Doduše, ovi komentari više liče na čavrljanje đilkoša na stočnoj pijaci nego na komentare koji mogu vrijeđati bilo koga. Ali svejedno, ipak je ovo sarajevo-x.com a ne kakanj-x.com. Pozdrav za Mašu Miskin! Mašo, jel\' ti biraš koji se komentari brišu ili neki od tvojih haker-dečkića? Mašo, pozdravio te čika Ivo Miro Jović i kaže da radiš dobar posao ovdje. Ej, nemoj brisat ovaj komentar.
Seljadijo! Ajde mar*šš sa portala! Eno vam pjeva Šako Polumenta u Zavidovićima tonight! Išššš!
joj etika ne kenjaj duse ti. jel te ko tjera da dolazis na site, kralju imas million druggih stranica pa bujrum, meni je sa-x ZAKON, volim uz njega popit kafu vise nego ista. ponasas se ko da te ko tjera da dolazis, ne svidja ti se ? SIKTER !