Ima sve simptome srčanog udara
0
Žene češće pate od sindroma slomljenog srca
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da nemam slomljeno srce,poslije 10 godina braka moj bivsi je skonto da ja nisam zena za njega.....
ja nemam nikog i živim sam u ovom svom životu i bilo kako da bilo ni jedna djevojka neće da mi se osmijehne i da ode BAREM na kafu sa mnom iz tog razloga idem u legiju stranaca. beau geste!
ojhhhhaaaaaaaaaaa
nece mi ni jedna.....sta mi je majkooooooooooo ??? UB.ICU SEEEEEEEEEEE
ima li neka da mi slomi srce ??
@ona POTPUNO TACNO!!!
Ovako izgleda moje srce :(
@maja Dakle slazes se da muskarac moze cijeli zivot mislit o jednoj zeni a samim time se ne slazes da je takva ljubav iskrenija...? Nemam ti ja sta nametat, to je moje misljenje, mislim da ce to shvatit svatko kada malo sazrije.
@ona sve ok do zadnjeg reda... de odvadi malo...
Da, ali su zene sposobne u potpunosti preboljeti dok muskarac, kada iskreno zavoli zenu, sjecat ce se te zene cijeli zivot. Zena koliko god da je patila, kada dobije dijete pa svu ljubav usmjeri na to dijete, ili kada zavoli drugog muskarca, lako se nikada ne sjeti bivseg. Zena sam, ali iskreno vjerujem da je muska ljubav prema zeni mnogo iskrenija i jaca od zenske ljubavi.
hebat nas osjetljive ;)
@mima, što ne bi bila izuzetak na jednu noć? :)
Žene češće pate od sindroma slomljenog srca.......
@mima ista si k\'o i sve ostale :)
hahaha dobar si nisam ti bas nesto za druzenje
ali se nemojte makljati, igrajte neceg, odbojke, ganje tim srcima ljudi cuj slomljeno srce? hoce to ako se igrate macevanja :D ko izmisli pepeljugu, nataklo ga na avazov neboder :D
@mima, legionar, JA, mogu biti tu za tebe ukoliko želiš :)