Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh ovako, ispred organizatora \"Dani vjencanja 2011\" Centar Skenederija/ Dom mladih zelim da objasnim da ce sve dame koje se prijave imati priliku da se fotografisu u vjencanici i dobiju fotografiju, radi se samo o rasporedu termina fotografisanja zbog cega cemo sve dame kontaktirati...
Evo baš maloprije gledam profil ovog \"Fotografa na Putu\"... http://www.facebook.com/profile.php?id=100001407223831 meni je ovo pravo super, baš mi se sviđa njegov rad. bezze mi je sto ne slikaju sve koje se prijave.
Procitaj ti ponovo, fino pise da ce \"izabrane dame biti obavijestene o terminu.\" Dakle, izabrane, sto znaci ne sve.
@aha procitaj fino da nije jedna nagrada,nego imaju mogucnost sve koje se prijave.
Predpostavljamo da ce opet nagradu dobiti neki rodjak ili prijatelj zaposelnih u sarajevo-x.com.. Je li tako?
pozitivni su u svom ovom sivilu!