Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da me drolja prekolje ko ona onog fotografa jel?? nula bodova!
eee ljudi moji za sve ovo prvo ti treba parnter/ica a ja to neam
Oj yebača i kese ha ha ha..E moj Senade Neradine hhahahaha..Ti si se oženio s prvom koja ti je pyčke dala ha ha ha... Ko ne vjeruje, neka pogleda slike na facebooku od dotičnog \'\'yebača\'\'. :-) [email protected]
\'\'Višestruki orgazam je zagarantovan ukoliko koristite neka od seksualnih pomagala. Ukoliko zadovoljavate svoju partnericu, a zatim je zadovoljite i vibratorom, vjerujte da će biti presretna. \'\' To ti novinaru iz svog iskustva pises nama bajkice ovdje .. E pa nije bas tako, ja kad svoju zadovoljim nema naprave koja bi me zamijenila niti ona to zeli..))
kakav bi cirkus nastao kada bi 99% bosanskih muskaraca izvodilo striptiz i plesalo, pa mi zene bi se prije sp.i.sa.le od sege nego uzbudile hahahha
WAZZUB ONLINE ZARADA, JEDINSTVEN NAČIN ZARADE NA INTERNETU, VIŠE INFORMACIJA NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
uglavnom kad ovo sve zena zna izvoditi nema partnera nego ima vise partnera
pi.cke muske :-D
a onda ga prikoljite ko fotografa
Autor članka: Dana Škrba
covjek se najbolje upozna preko smisla za humor
Bradiću j.e.b.e.m ti m.a.m.u
Fuj žene
Ja bi svezao Ratka pa mu uvalio bratka :)
dje nece znat, Turci im stoljecima zene bicovali, ja msm da je 60 % srba turske krvi
George Costanza u Seinfeldu se jednom svezao za krevet a trebulj mu pljahnila novcanik. Pouka je ako ga planiras umociti, ne vezi se za Bo.ga miloga.
Vidis kako ti znas preko gena kako to ide...jelde :)