Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je svaka dobra pi..cka koja je dobra u dusi dobra za po..pi..ckat.
Moj decko je mladji 8 od mene, sve savrseno funkcionira.
Koji glup clanak. Ne mogu zamisliti da sam sa nekim ko ima godina kao moj stari ili da je stariji od njega. Max da je muskarac stariji 10 godina, a mladji do 3,4 godine. Sve dalje kad tad pocne da puca po savovima, puno stariji muskarac ne moze zadovoljiti mladju zenu, mladji muskarac pocne traziti jos mladju zenu. Lijepa zlatna sredina :-) Ne znam ali meni je odvratno vidjeti djevojku od recimo 20-23 godine sa nekim od preko 50 ili 60. Al\' et\' svakom njegovo :-)
\"Zaključeno je da žene biraju muškarce koji imaju istu boju očiju i kose kao njihovi očevi, a muškarci partnerice istih tih karakteristika kao što imaju njihove majke.\" pa jbt, sto arapi ganjaju plavuse???
Ja gluposti nevidjene.. Kod mene je apsolutno drugaciji slucaj. Ova istrazivanja su gubljenje vremena.
Odgovor na pitanje, ko je Šahbaz jeee...... Samo mi nije jasno kakve veze ima članak sa naslovom???
Ja ne znam nikoga da je tako,trebaju oni jos istrazovati prije negotiating donesu ovako glupe zakljucke
tema sex, al\' uvijek se nadje neki bijedni, maloumni crv koji pocne zakidat\' po nacionalnoj osnovi. idi kretenu na ravnu goru pa tamo izivljavaj svoje bolesnicke maloumne nagone.
who\'s your daddy!?!
Nema pi.cke bez maloljetnicke
A, pare...?
znaci, glupost je stvarno beskonacna!!!!
jel ovo safet susic na slici ?
i kakve veze sve to ima sa godinama??
bolje guzis nego tata..... znam,to mi je rekla i mama :D