Vječito pitanje
41
Zašto žene ne iniciraju seks
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji ja sam visok 2.16cm i tezak sam oko 140 kg misicne mase... inače ste me vidjali na televiziji .. često sam u fantomkama pri svim većim hapšenjima u BiH, jer sam u specijalnoj policijskoj postrojbi u sarajevu.. ja kad se zaletim na ženu da joj pridjem i da je pitam kako se zove ili da se formalno upoznamo, ista pobjegdje k\'o da je šejtana vidjala... ne znam tačno zbog čega bježe, ali mislim da je to zbog toga što dugo vremena nisam skinuou fantomku s glave...
gotov si, sad ce ti koke posluku porati.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Pa ne odustaju muskarci iz prvog puta kao ti,ja sam bio odbijan,ali sam i odbijao,nema tu nista lose,mada kod vas,zena,seks teze prolazi nego kod muskaraca.
ja kada sam incirala taj nije htio...je li on derpe pitanje je sad (*zgodna sam i sexy pa pretpostavljam da nije do toga) sad zbog njega vise necu da iniciram sa drugima...steta
Pogresno si me razumjela,moj zivot je dobar,imam prijatelje,novac trosim na pametne stvari i nemam traume,samo neka losa iskustva koja su imali i moji prijatelji.Sve je uredu,samo drugacije razmisljam :)
Pa eto, i ti si sada \"uspješan\" i \"školovan\" i dostupno ti je sve što je dostupno primitivčinama, ako je to bio tvoj cilj....i ako te privlači činjenica da si ti tek nakon znoja i znoja prolivenog postao konkurencija društvenom dnu....imam neki osjećaj da vućeš traume iz studentskih dana i da ćeš sve to što si zaradio spiskati na žene, iste te žene koje su te odbacile kada si ih trebao :D
pare i moc sad ti trebas pokazati da si shvatio poentu i nabit svaku koja je tu zbog interesa
Pa da se ne lazemo,upravo ti \"primitivci\" su uvijek imali djevojaka na izvoz i ja(kao kulturan i fin decko) pored njih nikad nisam dolazio u obzir.Kao sto rekoh ja nisam promijenio svoju licnost,a promijenio sam bankovni racun i bio sam daleko privlacniji djevojkama nego nekada.Bas me interesuje sta ih je to naglo privuklo-licnost nije sigurno.
@QWER Da se ne lažemo uspjeh je sexy, i zna biti jako dobar \"afrodizijak\", međutim sve ovisi na koji način je muškarac postao uspješan....Meni nimalo nisu sexy sirovi i primitivni muškarci taman da imaju sopstveni vozni park i zlatne poluge naslagane k\'o domine....mislim da i samom muškarcu bude draže, bez obzira koliko imao/nemao, kada zna da žena uživa u sexu zbog načina na koji on to radi, nego zbog njegovog bankovnog računa.
Dok sam bio student,nista nisam inicirao,jer sam poslije milion uzaludnih pokusaja da osvojim neku djevojku,iako nisam ruzan niti dosadan,digao ruke od svega.Sto se tice ljubavnog zivota,sve je stajalo na mrtvoj tacki.Kada sam zavrsio faks,dobro se zaposlio,nisam se nijedne sekunde promijenio-bio sam ista ona osoba koja je nekad dozivljavala neuspjehe u ljubavnom zivotu,ali sada su se stvari malo promijenile-neuspjesi su misteriozno nestali,mnoge djevojke(koje nisu bile sp.onz.oruse) su meni prilazile sto mi je bilo veoma neuobicajeno.Sada sam imao dobar automobil(ozbiljnost),dobar posao(sigurnost) i postao sam ono sto djevojke traze,a svoju licnost nisam promijenio!?
ajde QWER opleti svi smo zainteresovani
i ja cekam...
QWER hajde onda da čujemo :))))
@Kicky To da je sve do hemije je misljenje zena,ali muskarci znaju sta je kljuc uspjesnog ljubavnog zivota i to nije hemija.
Sve je do hemije :)))) Ovo me podsjeti da nisam imala dobar sex godinama, a trudim se ne razmišljati o tome.....Damn!
Parkirajte BMW 5 ispred kafica,pa cete vidjeti da li zene iniciraju seks ili ne,ko ne vjeruje,moze me GLEDATI kad to uradim.