Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prijevodu ne cijenite svog partnera i jbt te se s kim stignete. Maloumnici jedni
Ma prcajte se koja god digne moge
U Švedskoj žena ima slobodu takvu da kad je u Diskoteci sa mužem ili momkom ako joj se neki drugi sviđa ona se pofata sa tim a nje partner kako bi kažete neće ništa reći j kk da ništa nije bilo..Znači kako vas navodi ova što vam daje savjete ja misli. da je ona sve veze sjebala..Ovdje u Evropskom sistemu oni su takvi da se ne zna joj se sa kim da znate a vi nastavite pozivati prijatelje ili prijateljica na večeru kad muž ili žena nije tu tk su parti na redaljku..
ne ide ovo bas, jedino ako su oboje bas slobodnog duha i totalno neljubomorni..A kad nisu ljubomorni, i tu opet nesto ne stima
Slijedeći članak: Karajte se sa drugim, ukoliko vaš partner burno reaguje, znate da ta veza ne može uspjeti.
Ser e mi se od ovog clanka.
sretan dan zaljubljenih svima koji ga sTave