Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto je oktobar listopad, stvari je to kurrcopad. Kad kurrac opadne opada sve...
Dobra belegija rjesava vecinu problema
@Kovidash Jesi li to licno probao dobru belegiju kad si siguran u tu opciju :D
Bračnu terapiju pohađaju samo budale koje misle da će im nespontano robovanje spasiti brak. Platiš da ti neka prepotentna šmizla savjetuje da trošiš još više novca na patetično ulizivanje frigidnoj supruzi umjesto da sam vidiš da li si oženio nezahvalno derište ili si izgubio poštovanje u braku svojom krivicom.
Ludoj Sebiji nikakva terapija ne moze pomoći.
Kakvi parovi kakva terapija kakav oktobar?
da vidis jada, udje u vezu ne smije se pozdravit vise :D
gluposti
Kod nas ti dodža lijeci svemkakva terapija i kur..
Zato sto nisu normalni
Depresija Atmosfere same po sebi se jos vise odrazava na one parove koji imaji problem fdje se time depresija i stres jos vise izrazajnije.