Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šansa uvijek postoji, znam mnog e parove gdje je žena viša, bitno je šta ih vezuje, ako su oni zadovoljni, ostali ne treba time da se bave
Jedino imamo sansu ako visinu nadoknadimo duzinom haha
Svi s nestrpljenjem ocekujemo taj dan, nedjelju.Ne znam zbog cega,jer upravo nedjeljom osjecam da nesto nedostaje, a ne mogu da odredim sta...I tako ,nedjeljom uhvati te neko nemoranje,samo posvecenost sebi,uzivanje u miru sopstvenog nemira,ali nadasve osmjehnuti se i prigrliti novi dan!...laka ti noc nedostajanje moje.
😍🧚‍♀️🐉❤
Možda nemam veliki ali zato imam jako male ruke
...a zasto bi muskarci trebali dati sansu golemim zenama???
Sigurno se autor članka ne može pohvaliti visinom
Postoje i niske zene, sto je za jednu zenu visoko, za drugu je nisko. Koliko god neproporcionalno izgledalo kad je zena visa od muskarca, isto je tako neproporcionalno kad je muskarac puno visi od zene.
Za one koji malog shefa na poslu, uvijek se radi o iskompleksiranoj osobi, velikom manipulatoru i lazovu koji pravi puno problema i tamo gdje uopste ne bi trebalo da ih bude.
@Tvrtkov htjedoh reci: "... imaju malog shefa..."
novinaru odma u startu si se zajebo, čim se daje "šansa" u pitanju komunikacije među polovima istovremeno od kvalitete komunikacije nema ništa. nego .....u startu se zna hoćel biti šta a i ko je gore a ko dole. potpis.
Prvo da mi razjasnimo sta znaci bit muzevan u zenskim ocima?
@mehoos pa imati bruku para naravno, boli te briga i da si metar i šumska jagoda ako imaš pare, tad te svaka hoće realno...
Ne j3buu lijepi nego uporni
ni lijep ni uporan nego onaj koji ima gdje :)
Ako je prosjek izvršnih direktora 183, to znači da je isti ili relativno blizu odnos onih koji su 193 i onih koji su 173... Kakva glupost