Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene žena prebije svaji put kad nisam dobar u krevetu.Ja mislio da me ona zlostavlja kad sad vidim da je to BDSM i da je moderno.
Dolazi muž kući sa posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže: "Želim da imamo filmski seks." Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo... Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaoni i kaže: "Mi definitivno ne gledamo iste filmove."
@Doc Holliday hehehe Dobar
ako neka hoce da proba neka se javi :)
Klix, i vi ponekad pišete o svakakvim sranjima.
Loše prevodite akronim BDSM a mazohizam ste sastvim izostavili iz definicije akronima. Inače, to je ono "M" u "BDSM"-u.
Bolest
@killerloop1 zapravo, nije. Dokazano je da su ljudi koji prakticiraju BDSM "zdraviji" od ostatka populacije. Ineligentniji takođe. Informiši se.
ja uživam u tome da slušam ženu
Ukusi su različiti 😁 Nije mi baš jasna ova verzija ali eto... neki to bezbeli vole 😁
Ko je ovaj novinar koji samo pise sado mazo teme🤣🤣🤣
Ma i vi ste klix pukli davno...
narode ne slusajte
Sve je to uredu, nek svako radi u spavacoj sobi sta hoce, ali zasto vi morate da objavite jedan clanak o sexu dnevno? Postoje sajtovi za te stvari.
@ZgemboAdislic46 Ne razumijem zašto bi bio problem da se piše ili govori o sexu? Niko te ne tjera da čitaš ili pričaš o tome ali sex je vrlo važna stavka u životu i korisno je znati što više. Baš me interesuje šta je tebi važno u životu i o čemu bi ti volio da se piše svaki dan?
E stavljaj mi rijeci u usta i procitaj jos jednom moj komentar jer je ocigledno da nisi shvatio.
ja sam i dalje za dobri stari seks bez bolestina