Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pojedem kilu banana kad dođem s posla pa me zatvori i stomak mi se napne što ne mogu da se poserem. Kako da guzim takav. I to neki afrodizijak.
Pocasti ponekad hanumu, izvedi je u dobar restoran, kupi joj nesto npr neku dobru haljinu, iznenadi je cvijecem, idi joj niz dlaku. Govori joj sto zeli cuti a postupcima je pozitivno iznenadi. Budi faca. Dobar smisao za humor obavezan, kao i licna higijena, a ako jos i solidno izgledas (malo vjezbas, nemas stomacinu i podbradak, ne smrdi ti iz usta i nisi krezub) ima da skace na tebe. Bar ova moja skace na mene. Ako nista ne dajes, nista neces dobiti zauzvrat. A hrana kao stimulans? Nema toga. Mozes mozda probati alkohol, kakva je kad malo popije? Nekima je dovoljno malo cuge da se raspojasaju. Ako nista od ovog gore ne pomaze, mijenjaj hanumu. Ima ih dovoljno.
Oped ova pedercina, fake commi...
Pa dobro ljudi,ima li ko kakvog prirodnog načina za stimulans žena.Meni je sex luksuz koji rahat imam tek nekih 4-5 dana u mjesecu,sve ostalo je natezanje,a meni treba makar jednom dnevno
MENI JE KURCINA UVIJEK DIGNUTA JEDEM PUNO MEDA!!!
...banana mog momka je jak prirodni afrodizijak...
...sto je chasha poslije TASHA, to je guza poslije tariguza....
kao po obicaju, sutra ide clanak, naucnici tvrde da hrana nije bas idealan stimulans za bolji sexualni zivot. tako se uvijek smjenjuju, jedni tvrde ovo, drugi ono. a sto se sexa tice, samo cesto ga upraznjavati i nikad sebi reci dosta i nema frke, sve je u vigla.
hoću li moći da istovremeno jedem nešto što poboljšava erekciju i vlaži vaginu? a šta ako NEMAM i penis i vaginu?
klix, ponavljate se