Koliko treba da se zaljubite?
0
Za ljubav na prvi pogled potrebno osam sekundi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kome...kako kome.
@Konstatator-eto razloga za jos jednu studiju :)
Zasto se sve vrti oko osam? Osam sekundi u \"rodeu\"dok jases bika,pa prosecan \"orgazam\" traje osam sekundi.Pa sad da se zaljubi covek za osam sekundi?
@rizzvy;uze mi rijec iz usta,dobro mu rece!!!!!!!
@MENI haj ne seri zivota ti...
jos jedna u nizu besmislenih studija koje sa-x objavljuje
MENI JE JAKO KRIVO STO KOPIRAJU OD HRVATSKOG INTERNET MONITORA. DZABA, MI SMO SVJETLOSNU GODINU UNAZAD OD HRVATSKIH I SRBIJANSKIH MEDIJA.
svi kopiraju jedni od drugih samo što su ljudi napaćeni pa im sve smeta mada su ovi članci koji se tiču \"naučnih istraživanja\" uglavnom odron gluposti teške
Jao vazda se bunite po ovom Sarajevo-x...! Pa nemojte citati onda ako vam bas sve smeta.
ne razumijem zasto se potpisuju kao SARAJEVO-X dda je njihova vijest, kad su tu vijest pokupili sa tportala! pa daj ne sramotite se, ako ne znate naci vijest, nemojte ni plagirati! a portala i prdacine
Jaoooooooo s.ranj.a majko mila