Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas zene ne smijes pitat za veceru, ako ti sta stavi na sto stavi, ako ne, suti i frizider posjeti. Znam likove imaju jedno dijete, rade citav dan i onda kad kuci dodju dijete jos titraju da se zena odmori sto je citav dan sa djetetom bila (inace prati 11 serija paralelno)...
ovo je sve normalno i nema ništa pogrešno.. jer tada zene nisu radile, većinom su se brinule o djeci... sada bi i jedno i drugo trebalo biti ovako, jer i žene većinom rade, i trebaju jedno drugom pomagati i ne gundjati
@Živčo najpošteniji komentar. Treba biti zadovoljstvo i jednima i drugima da ugode što više jedno drugome na svaki način.
Ozenis se mislis kuhace ko majka a ona pije ko babo
Ehhh, to su bila vremena...
Upravo sam u skladu sa prirucnikom ispeglao kosulju i oprao sudje😀
Nadrealisti su "upgrade" ovaj vodic...puno bolja verzija moze se naci na youtube...trening centar za zene...uz himnu....zivio nam muzu dragi...gospodaru familije....
@TalicniTom https://m.youtube.com/watch?v=BH2ItDQ4Sqk
Povraca mi se
Mozel se gdje kupiti ovaj vodic?Sad ce mi zeni rodjendan.
ZASTO SOGAN DOLMA NIJE SLANA? LAGANO ME PORKIJ! LAGANO!! SAM CU SVE CU SAM!..
@CORA Jel me zvao Fikro? Nije. A što nije?
19. Muz vam ne treba, dovoljno je da se pobrinete za sebe ahahahahah
Volim s vremena na vrijeme pročitati ovaj članak. Nekim se stvarima lijepo nasmijem, a neke me podsjete koliko su važne sitnice. Dočekati nekoga nasmijan je neprocjenjivo, a ne košta ništa.
Nezaposlenoj ženi koja želi da ima čist i uredan dom, da pri tome odgaja i podiže lijepo djecu i 25 sati dnevno je malo da se sve stigne. Ali moj suprug kad dođe kući čeka ga svježe napravljen ručak, ohlađeno pivo, a poslije kafa i obavezno da zasladi. Nakon toga ga niko ne smije dirati bar sat vremena.
@RDJ tvoj muž je sretnik,ako ned'o bog prestane biti tvoj muž... molim te javi se :) ;)
E to je bilo vrijeme Svaka čast autoru vodica
koliko glupih clanaka se u danas objavi pa zasto mislite da se gluposti nisu objavljivale i prije 50 godina?
To je bilo doba kad se moglo zivjeti od jedne plate. Tad su uloge muskarca i zene bile kristalizirane. Sad se ne zna ko radi sta. Nekad gledas osobu i ne znas je li musko ili zensko. Ali to nije ni bitno jer od tvojih 500 zaradjemih maraka ne mozes zivjeti pa si prisiljen da se bavis drugim stvarima.
Good old fifties.