Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad kurava izvali glupost a klix i ostali je objave
A sto je ona kurava? Ona je u ovoj prici slobodna zena a valjda su muskarci, koji su ozenjeni, kurave i ofajle i sta vec ne... Znaci po automatizmu bosanskog mozga ona ne valja, a to sto je ona slobodna a ON OZENJEN, to nema veze?? 🙄
Ako nesto izgleda kao gofno mirise kao gofno jarane onda je gofno ne treba ti klix pomoc
Zato ja svoju opalim preko face, da vidi da sam vjeran.
Ova nesretna žena bi trebala potražiti psihološku pomoć, a ne dijeliti savjete drugima
ova veze sa vezom...
Ako te tvoj partner/suprug ili supruga vara.....da, pitaj se onda u čemu je problem, ali prvo ti. Možda nije on ili ona nego možda ti.
Šta majke ti hoćeš da kažeš? Da ako se muškarac često tušira onda me vara??? Pa možda je jadnik zaposlen? Radi čovjek pa se prlja i znoji. Ako je fin prema meni -pa možda je samo dobro vaspitnan i brižan. Ako je zaboravan-možda ima briga i problema,kao i većina,pa ne zna kud udara.Ako ne voli da mu biščem po mobu.,pa nek ne voli,ne volim ni ja( al svejedno hoću🤣).Ja sam uvijek pozitivna i vjerujem muškarcu.( Sve dok ga moja dva brata drže na oku).
ma ti si caknuta u glavu
Ovo je vrijeme negativnih, a ti pozitivna?!! Odma u karantin.
A da ona ipak ode psihologu... Koji ce joj preporuciti slobodnog muskarca... Inat i osveta obicno zavrse tragicno
Pa kad je fuksaa vrlo jednostavno
Sve simptomi koje normalni ljudi nikad ne bi prepoznali... Veoma dubokoumno sr#nje, nema šta
Je li ovo vazi i za nevjerne z?ene
Pm, kažeš, muško voli ženu, ima tu i do nacionalnosti. Francuz ima ženu i ljubavnicu. Voli ljubavnicu. Englez ima ženu i ljubavnicu. Voli ženu. Crnogorac ima ženu i ljubavnicu. Voli majku. Srbin ima ženu i ljubavnicu. Ne voli ni jednu. Voli da ima.
boli nas ku ra c. kakve vi vijesti objavljujete