Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne j e b e s ti nista pajdo...
Mozda u Americi i Zapadnoj Evropi. Ja sam lijepa, zgodna, uspjesna, sa visokom platom ali Balkanci su se prepali toga. Kod nas je zena samo za kuhinju, jos ako je atraktivnija ponasanjem se spuste na nivo zivotinje
eki fol ti znas sve, a koja je tvoja zanimacija? jel ti radis kao vodoinstalaterka ili mozda molerka :D mani se suplje ba vi ne znate nista drugo nego kuhatm peglat djecu cuvat i cao.. pomirite se s tim Ku.r.ve ma.t.er va.m jeb.em
pročitam ove komentare i pomislim, majko draga gdje smo i mi zaglavili još nas trese onaj primitivizam moj brat ima ženu koja i kosi i vodu nosi a on samo kosi. radi žena i muške i ženske poslove, a on je kao neka muškarčina. postidim ga se što mi je brat. imam momka i apsolutno mu nije problem kad dođemo s posla da spremi ručak dok ja raspremam kuću ili obratno. oboje smo radili cijeli dan i zašto bi on legao i gledao tv a ja pravila ručak i prala veš, tako nekako razmisljamo oboje i nije ni sekundicu manje muskarac od onih koji ne rade nista, čak šta više.
Muskarci misle da su poslovi koje oni obavljaju daleko tezi od onog sto obavlja jedna zena....To apsolutno nije tacno, sve sto moze muskarac, moze i zena, i obratno! Naravno da ste fizicki jaci, to je ocito poenta cijele ove rasprave, ali kad se nesto hoce to se i moze. U Americi je sasvim normalno da je zena dio vatrogasne ekipe, kod nas je to abnormalno, isto tako kod njih normalna pojava zena koja vozi kamion, zena vodoinstalater, zena moler, a nasi jos uvijek u cudu gledaju ako je zena revizor, vozi taxi ili tramvaj. Kuhati, peglati, prati ili usisavati je normalna pojava i treba biti dio svakog covjeka, bez obzira na pol. I dalje ne shvatam u cemu je problem izvaditi dasku za peglanje i izpeglati kosulju ako je zena zauzeta, ili ako nije zauzeta, time cete joj samo jos vise \"porasti\" u ocima! Nazalost nasa zemlja je dio Balkana, gdje je muskarceva rijec jos uvijek ona primarna i glavna, ali polako se i to mijenja! Ravnopravnost!
Idealna zena ima uvjek dobru frizuru,voli kuvati i razumije se u genetiku i plemenite genocidne postavke!Ocu reci,neka kao Biljance od Aga! I umalo zaboravik,redovno pije vitamine i moj urino eliksir!
Muškarci idioti žele da im djevojka ili žena po cijele dane radi i flertuje sa kolegama na poslu, da godinama očijuka sa mušterijama, da tokom cijele karijere ide na službena putovanja i 20, 30, 40 godina neprestalno zapostavlja \"mužića\", djecu, porodicu, kuću, dom... BOŽE SAČUVAJ SE KRETENA
za ove zene sto govore da su #zenski\" poslovi cesci,mogu samo reci da su fizicki jednostavniji,ali mozda ponekad duzi...a zamislite muskarca koji svaki dan od 8 do 4 radi na skeli sa cekicem,kanotm,busilicom u ruci itd...jednostavno se zna ko kosi,a ko vodu nosi,a sto se tice tih cijevi i to kad se pokvari ako nema muske ruke u kuci,uvijek ima neki komsija ili majstor
Pa ja volim malene cak su i zenstvenije od ovih anorexicnih visokih, ali libido i plata su ipak pozeljni.
Pa bolje su takve nego ove visoke i zgoljave anorexicne manekenke ?
Znaš koja je razlika? \"Muški\" poslovi kao što je mijenjanje gume i štemanje cijevi se rade jednom godišnje (najčešće). Većina muškaraca ionako zove majstore. Interesantno, \"ženski\" poslovi su svakodnevni, i još je žena umažena kad traži ispomoć. Ja se rado mijenjam za te muške poslove. Odmah ću se udati za muškarca koji će da kuha, pere, pegla...a svaki put kad izađemo ja ću da piće i večeru platim!
@ella, udaj se za mene
bas me briga sta muskarci zele, ja sam ionako lezbejka :).
@hana Vidi, pravi muskarac nikad nece zeni dozvoliti da stema cijevi ili da mijenja gumu na autu i slicno. Prava zena nikad nece dozvoliti muskarcu da kuha rucak ili pegla kosulju dok ona seriju gleda. Ako mislis da tako treba ti i decko mozete otici u kafanu, on moze naruciti sok, a ti narucis tocenu pivu i na kraju ti sve platis.
ok e sad ako se pokvari odvod, moras štemati cijevi... uzmes hiltovku i navalis... cistis ulice za JKP Park, ili za JKP Rad istovaras kontejnere u kamion... zasto ne?
a vama to toliko smeta da se takmicite koja ce kracu suknju da obuce;)
Sticajem okolnosti znam promijeniti gumu na automobilu - nije nikakva fizika, doduse treba odredjena snaga, namucim se ali na kraju uspijem, cesmu ne znam popraviti ali i to se da nauciti, uz decka sam spremna uciti...Zasto muskarci dijele poslove na muske i zenske??