Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa prvu bračnu noć najašu jedno na drugo jedino oni koji su glumili svece i čuvali se do braka, pa ne mogu čekat ni dana više... ovi ostali se komiraju od umora i alkohola, i ne *ebu se na silu, jer nisu željni.
Imam prijatelja Makedonca koji mi je pricao kako kod njih postoji obicaj da mladozenjini prijatelji, rodjaci ... cekaju mladozenju ispred vrata njegove sobe i kad on krene svojoj mladoj, ovi ga udaraju cime stignu po ledjima, tako da on, jadnicak "uleti" u sobu isprebijan. Bas se pitam kako bi tamo izgledali rezultati ankete.
Kao prvo,istrazivanje je radjeno u Americi gdje brak dodje formalnost a kod nas je drugo tj.ljubav je jaca od zelje za sexom tako da se svi cuvaju za prvu bracnu noc.
Ljubav, ili šta će mahala reć ako daš prije braka?
Pa i rekao sam da se svi cuvamo za mahalu haha
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Prko 50% se sexa prije braka, tako da nije međed na muhu pao.
svi to obave prije braka,pa im nije ni bitno onda... :)))
kod srba su najcesce zauzeti brojanjem para (slatka casa) i raspravom tko je koliko dao :))))))
u mom komentaru nema nikakve zle namjere...neznam gdje si ti to procitao?????...ja samo kazem zasto kod srba nema sexa prve bracne noci...mozda se to nekom nesvida...boli me kita :)