Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee cuj "VIDEI" je l vam dunge lange vodi stranicu 😂😂😂😂😂😂
ovaj klix sikirom treba ubit!
Drago mi je da je vijest toliko obradovala vas u redakciji da opet niste znali kako da otkucate tekst kako treba, ali ću vam ovaj put i halaliti te greške, nije vam lako.
@lujka1 hahaha
ne zamjeri, jednom rukom su pisali :'D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ccc texta i sranja
Sinhronizovati sa klix notifikacijama 😎
@MrDarcy odlična ideja
Kad naši naprave dildo što se pali k'o motorka, pa kad zaturira...AHA
Ovo je samo za ženske. Ima onaj love sense što vibrira na zvuk. Samo go ture dole I hodaju tako a ono se upali na neki zvuk ili joj ga ti moreš aktivirati pomoću poziva na mobilni. U Cincinnatiju sve nose to. Idu čak i na posao s time ugurano. Živa istina.
Nema sexa dok jaja od jaja ne udare
udarim ti mami po jajnicima
Jbg, ja nikako da skontam ovo povezivanje?!
Free PornHub slabe kvalitete...rezolucija nikakva Mnogo bolja besplatna verzija je http://www.gotporn.com :D za one koji ne mogu do moraa
VIDEI klixe ??? Really ???
porno stranice su zlo 21 vijeka
tako je samo gledati pornhub i drkati ku rac a zene pi cku ustajati u 3 i uzivati pit kafe i prciti se i spavati puno